Stiri

TOP 5 documentare cu criminali pe care să le vezi acum pe Netflix

TOP 5 documentare cu criminali pe care să le vezi acum pe Netflix
Ted Bundy [Sursa foto: Facebook ]
Netflix oferă o varietate mare de documentare despre condamnaţi foarte periculoşi şi criminali în serie.

Pe Netflix se găsesc o mulţime de documentare, iar cele despre criminalii care au îngrozit lumea cu faptele lor idioase nu sunt deloc puţine. Iată care sunt cele mai bune dintre ele.

Top 5 documentare despre criminali, pe care le găseşti pe Netflix

1. Confessions of a Serial Killer with Piers Morgan

În acest documentar cu trei episoade, Piers Morgan merge la închisoare, pentru a sta de vorbă cu trei dintre cei mai de temut ucigaşi din Statele Unite ale Americii.

În primul episod îl intervievează pe Mark Riebe, care execută o pedeapsă pe viaţă, pentru uciderea unei mame tinere. Acesta a recunoscut că a ucis alte 12 femei, dar ulterior şi-a retras mărturia. În episodul al doilea, Morgan stă de vorbă cu "Strangulatorul din Kansas City", care a primit şase condamnări pe viaţă. În ultimul episod este intervievat Alex Henriquez, un ucigaş în serie care pretinde că este nevinovat.

2. The Confession Tapes

Un alt documentar foarte interesant este "The Confession Tapes". Acest documentar care are două sezoane aduce în lumină cazuri reale, în care cei acuzaţi de crimă susţin că mărturiile lor au fost impuse, involuntare sau false.

3. Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes

TOP 5 documentare cu criminali pe care să le vezi acum pe Netflix
Ted Bundy[Sursa foto: Facebook ]

Ted Bundy a fost unul dintre cei mai notorii criminali în serie ai Americii. A recunoscut că a ucis 30 de femei, însă numărul lor ar putea fi mult mai mare. Acest documentar se bazează pe interviuri actuale, filmări de arhivă şi înregistrări realizate cu condamnaţii la moarte, pentru a-l portretiza pe Ted Bundy. Documentarul are patru episoade.

4. Interview with a Serial Killer

În acest documentar, este vorba despre Arthur Shawcross, un criminal în serie care şi-a ucis majoritatea victimelor în New York. În 1972 a omorât un băiat şi o fată, a fost condamnat la 25 de ani de închisoare, dar a fost eliberat după doar 14 ani. După eliberare, Shawcross a comis cele mai multe crime.

5. Amanda Knox

Dacă nu cunoşti acest caz extrem de mediatizat, chiar merită să vizionezi documentarul despre Amanda Knox, o femeie condamnată pentru crimă şi achitată de două ori.