Stiri

Unul dintre cele mai controversate documentare de pe Netflix va primi a doua parte

Unul dintre cele mai controversate documentare de pe Netflix va primi a doua parte
[Sursa foto: Facebook ]
Netflix a anunţat că urmează şi cel de-al doilea sezon pentru unul dintre cele mai controversate documentare.

 Unul dintre cele mai controversate seriale produse vreodată de Netflix revine cu sezonul al doilea. Este vorba despre "Tiger King", o producţie foarte bine primită de public şi de specialişti, dar care a stârnit indignarea oamenilor care militează pentru protejarea animalelor.

Netflix lansează "Tiger King 2", al doilea sezon al documentarului

 Documentarul "Tiger King" a stârnit mare vâlvă după lansare, pe 20 martie 2020.

Producţia marca Netflix este concentrată pe Joe Exotic, pe numele său real Joseph Allen Maldonado-Passage, unul dintre cei mai cunoscuţi crescători de tigri şi animale sălbatice din lume. Joe Exotic a deţinut Greater Wynnewood Exotic Animal Park, o grădină zoologică din Oklahoma. Acesta a fost acuzat de multe persoane şi organizaţii non profit care apără drepturile animalelor că exploatează animalele. 

Unul dintre cele mai controversate documentare de pe Netflix va primi a doua parte

 Joe Exotic a fost şi condamnat, însă nu pentru abuzurile la care a supus animalele, ci pentru ceva cel puţin la fel de grav. Crescătorul de animale a ordonat uciderea lui Carole Baskin, una dintre cele mai aprige contestatare ale sale. Femeia care deţine Big Cat Rescue a spus lumii întregi cum se comportă Joe Exotic cu animalele, iar acesta a angajat pe cineva să o omoare, fără succes însă. Până la urmă, Joseph Allen Maldonado-Passage a fost condamnat în ianuarie 2020 la 22 de ani de închisoare. Totuşi, avocaţii săi au făcut apel, sperând la o pedeapsă mai mică.

  Primul sezon al documentarului, care a avut opt episoade, a fost un real succes. Doar în primele zece zile de la lansare, 34 de milioane de oameni s-au uitat pe Netflix la "Tiger King". Iar sezonul al doilea se anunţă la fel de interesant. Filmările au început încă de anul trecut şi s-au încheiat anul acesta. Netflix nu a anunţat însă şi când va avea premiera cel de-al doilea sezon şi nici despre ce va fi vorba în acesta.