Stiri

Ce filme și seriale românești poți vedea pe HBO GO

Ce filme și seriale românești poți vedea pe HBO GO
[Sursa foto: Facebook ]
Pe HBO GO găsim o mulţime de filme, seriale şi documentare româneşti.

 HBO GO oferă o gamă largă de filme, seriale şi documentare româneşti. Pe această platformă se regăsesc unele dintre cele mai importante producţii din ultimii ani, precum "Colectiv", "Reţeaua" sau "Umbre".

Filme şi seriale româneşti disponibile pe HBO GO

Colectiv (2019)

Ce filme și seriale românești poți vedea pe HBO GO

Acesta documentar a fost realizat în urma incendiului devastator de la clubul Colectiv, în care şi-au pierdut viaţa 27 de oameni, iar alţi 180 au fost răniţi.

Mulţi dintre cei care au fost prinşi în infernul de foc au murit cu zile în spitalele din România, din cauza nepăsării şi corupţiei care a acaparat sistemul medical. Colectiv, în regia lui Alexander Nanau, oferă o prezentare intransigentă a impactului pe care îl are jurnalismul de investigație când este făcut la cel mai înalt nivel. 

Reţeaua (2015)

Ce filme și seriale românești poți vedea pe HBO GO

Un alt documentar românesc foarte bun, disponibil pe HGO Go este "Reţeaua", în regia lui Claudiu Mitcu. Acest documentar este concentrat pe situaţia pacienţilor care au nevoie de citostatice, care nu se găsesc în România. Mulți dintre bolnavii care încearcă să facă rost de medicamente sunt ajutați de o adevărată rețea de oameni care cumpără medicamente din străinătate și le trimit în România cu ajutorul prietenilor, cunoștințelor și turiștilor. 

Umbre

Ce filme și seriale românești poți vedea pe HBO GO

"Umbre" este unul dintre cele mai de succes seriale româneşti. De asemenea, este şi primul serial produs de HBO Europe transmis în Statele Unite. Toate cele trei sezoane ale serialului regizat de Bogdan Mirică şi Igor Cobileanski sunt disponibile pe HBO GO.

  Lista serialelor româneşti de pe HBO GO mai include producţii precum "Bani negri", "Hackerville", "Valea Mută" şi "În Derivă". La capitolul filme şi documentare, apar titluri precum "Holy Father", "Vorbitor", "Doina Gropaarilor", "Lumea văzută de Ion B", "Toto şi surorile lui", "Victoria", "The Shukar Collective Project", "Eu sunt Hercule", "Paşaport de Germania", "Acasă", "Omul Pasăre", "Fata de Aur", "Circul Vesel", "Apocalipsa după şoferi" şi "Anul Dragonului".