Stiri

TOP 5 cele mai bune filme și seriale care apar pe Amazon Prime în noiembrie

TOP 5 cele mai bune filme și seriale care apar pe Amazon Prime în noiembrie
[Sursa foto: Facebook ]
Amazon Prime îşi actualizează lista de filme şi seriale din luna noiembrie.

 Amazon Prime plusează la capitolul filme şi seriale din luna noiembrie, cu o mulţime de producţii noi. Iată care sunt cele mai interesante cinci dintre ele!

Cele mai aşetptate 5 filme şi seriale care apar în noiembrie pe Amazon Prime

 The Wheel of Time

Să fie oare "The Wheel of Time" noul "Game of Thrones"? Serialul este produs după romanele cu acelaşi nume scrise de Robert Jordan, iar aşteptările sunt foarte mari.

Fiecare episod a avut un buget de 10 milioane de dolari. Primul sezon va avea premiera pe Amazon Prime Video pe 19 noiembrie şi deja serialul a fost reînnoit cu încă un sezon.

 Children of Men (2006)

"Children of Men" este considerat unul dintre cele mai bune filme SF din istorie, aşa că nu trebuie să ratezi şansa de a urmări această capodoperă, în care joacă Clive Owen, Julianne Moore, Michael Caine, Chiwetel Ejiofor, Pam Ferris şi Charlie Hunnam. 

 Crazy, Stupid, Love (2011)

Dacă ai chef de o comedie romantică, "Crazy, Stupid, Love" este alegerea perfectă. Un fil cu o distribuţie de excepţie, din care fac parte Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore, Emma Stone, Marisa Tomei şi Kevin Bacon, care a avut un real succes, încasând 142 de milioane de dolari, cu un buget de 50 de milioane.

TOP 5 cele mai bune filme și seriale care apar pe Amazon Prime în noiembrie

The Electrical Life of Louis Wain (2021)

Un film biografic, care a primit o mulţime de recenzii pozitive, de când a fost lansat, pe 2 septmebrie 2021. Distribuţia îi include pe Benedict Cumberbatch, Claire Foy, Andrea Riseborough şi Toby Jones.

Wild Hogs (2007)

O comedie de excepţie, în care patru prieteni trecuţi de prima tinereţe vor să se simtă din nou liberi şi tineri. Tim Allen, John Travolta, Martin Lawrence şi William H. Macy te vor face să râzi cu lacrimi. Filmul va fi disponibil pe Amazon Prime Video începând cu 1 noiembrie.