Stiri mondene

Theo Rose, avertizări dure din partea medicilor. Cu ce riscuri s-ar putea confrunta artista la naștere: "Trebuie să iau în calcul și varianta asta. Să nu punem pe nimeni în pericol"

Theo Rose, avertizări dure din partea medicilor
Theo Rose
În urma unor controale mai amănunțite, Theo Rose a primit o veste neașteaptată din partea medicilor. Ce se întâmplă, de fapt, cu sarcina artistei?!

De-a lungul sarcinii, Theo Rose s-a confruntat cu anumite probleme pe care a reușit să le depășească, însă recent medicii i-au dat o veste îngrijorătoare artistei, motiv pentru care au sfătuit-o să nască prin cezariană, deși artista și-ar fi dorit o naștere naturală. Fosta concurentă de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a vorbit cu sinceritate despre sarcina sa și despre sentimentele care o încearcă în această perioadă. Vedeta a menționat că are mari emoții, deoarece medicii i-au spus că micuțul Sasha are capul destul de mare și cordonul ombilical înfășurat în jurul gâtului. 

„Eu m-am hotărât la naștere naturală, doar că mi s-a spus de curând că trebuie să iau în calcul și varianta de cezariană având în vedere că am un copil destul de mare. Are 3 kilograme, ideea e că e foarte osos, mi s-a explicat, problema e că e copilul lung, e gras.   Este cu capul în jos, pregătit! Există și teama de naștere, de durere și în cazul nașterii naturale, și în cazul operației de cezariană, doar că sunt împăcată cu gândul că e absolut firesc să trec prin asta, dar că toate o să-mi treacă când o

să-mi văd copilul. (…) Are și cordonul în jurul gâtului, eu îmi doresc să încerc, dar dacă doamna doctor ne recomandă să facem cezariană, o să facem, ca să nu punem pe nimeni în pericol",
a spus Theo Rose.

Theo Rose, avertizări dure din partea medicilor
Theo Rose

Citește și: Theo Rose, despre planurile de nuntă cu Anghel Damian: ”S-a întâmplat totul repede”. Cum se pregătește artista pentru marele eveniment

Theo Rose, despre drumul pe care speră ca fiul ei să îl urmeze în viață

Theo Rose provine dintr-o familie extrem de talentată și consideră că micuțul Sasha va duce mai departe acest talent. Totuși, artista recunoaște că în același timp își va susține fiul să urmeze orice altă pasiune pe care o va avea.

Citește și: Theo Rose, motivul pentru care nu ar vrea să-și expună copilul în mediul online: ”Am văzut și eu la alții că sunt mai liniștiți”

„Am zis inițial că mi-ar plăcea să facă cu totul și cu totul altceva, poate să fie sportiv, poate să, nu știu, orice altceva, medic. Dar atunci când te naști într-o familie cu oameni care sunt artiști și care au majoritatea activităților în direcția asta, cred că sunt foarte slabe șansele ca tu să alegi cu totul și cu totul altceva. Există excepții, normal, vom vedea dacă va fi și cazul lui Sasha, orice și-ar propune o să îl susțin”, spunea Theo Rose.