Stiri mondene

„Poate să înceapă o serie de crize”. Theo Rose întâmpină dificultăți în ultimul trimestru de sarcină. Cântăreața a izbucnit în lacrimi

 Theo Rose întâmpină dificultăți în ultimul trimestru de sarcină
Theo Rose
Theo Rose le-a dezvăluit fanilor că perioada în care se află a copleșit-o și îi este din ce în ce mai greu. Prin ce momente grele este nevoită să treacă?

Theo Rose este însărcinată pentru prima oară, iar în curând va aduce pe lume un băiețel. Rolul de mamă vine la pachet cu multe responsabilități și momente dificile, iar vedeta a început să se confrunte cu ele. Într-o postare pe contul ei de socializare, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!Celebrities” recunoaște că nu s-a putut odihni deloc noaptea trecută. De asemenea, ea a mai adăugat că nici nu înțelege ce se întâmplă, ori dacă fiul ei îi cere ceva, având în vedere cele întâmplate. 

„Am o viață...Azi noapte n-am închis un ochi, copilul meu nu știu ce avut. Poate să înceapă o serie de crize direct din burtă, întrebare pentru „parentologi”. Voiam să vă povestesc, la opt am venit pe platoul de filmare, am filmat o secvență care nu avea în scenariu așa mult plâns, dar de oboseală și de rău ce îmi era am plâns cu o poftă, de mila mea am plâns.

Păcat că o să vedeți secvențele astea abia în sezonul 3, mie îmi trebuiau două sezoane doar de probă. Nu e nici cu actoria asta cum mi-am imaginat eu”
, a povestit Theo Rose.

 Theo Rose întâmpină dificultăți în ultimul trimestru de sarcină
Theo Rose întâmpină dificultăți în ultimul trimestru de sarcină

Ce dificultăți întâmpină Theo Rose în sarcină

Theo Rose  a mărturisit pe rețelele sociale că în această perioadă nu mai suportă pantalonii, iar atunci când doarme îi este frică să nu aibă o poziție greșită, motiv pentru care a decis să își cumpere o pernă pentru graviduțe, dar și colanți speciali.

Citește și: Theo Rose, noi detalii despre sarcină: „M-am hotărât să nasc natural”. Vedeta a luat 10 kilograme de când este însărcinată

„În sfârșit am marcat următoarele dificultăți în sarcină, nu mai suport pantalonii care îmi ajung până la jumătatea burții, nu contează că mă strâng sau nu, nu suport să simt nici măcar să simt întăritorul ăla de la jumătatea burții. Și cu somnul, îmi este tare frică și mă trezesc destul de des ca nu cumva să fiu mai pe burtă decât este cazul.”, a declarat Theo Rose, în urmă cu ceva timp.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)