Stiri mondene

Anghel Damian, surprins în vizită la Lia Bugnar. Regizorul a lăsat-o în mașină pe Theo Rose și a intrat în locuința fostei sale iubite

Anghel Damian, surprins în vizită la Lia Bugnar.
Anghel Damian, surprins în vizită la Lia Bugnar. [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Anghel Damian a fost surprins în timp ce o vizita pe fosta lui iubită, Lia Bugnar. Theo Rose, actuala parteneră a acestuia, l-a așteptat în mașină. Ce s-a întâmplat acolo?

Deși au fost adesea criticați din cauza diferenței de vârstă care există între ei, de 22 de ani, Lia Bugnar și Anghel Damian nu s-au sfiit să-și trăiască relația într-un mod discret. După separarea lor, regizorul serialului "Clanul" și-a refăcut viața alături de Theo Rose, cea care-i va dărui primul copil. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Lia Bugnar și Anghel Damian continuă să lucreze împreună și chiar să se viziteze.

Au reușit să fie profesioniști și să nu lase problemele personale și resentimentele să creeze probleme pe platourile de filmare. 

 Lia Bugnar și Anghel Damian
Lia Bugnar și Anghel Damian

Recent, Anghel Damian a fost surprins de paparazzi CANCAN.RO în timp ce mergea în vizită la Lia Bugnar, fosta lui iubită, timp în care Theo Rose îl aștepta în mașină. Regizorul nu a stat foarte mult timp în imobil și după câteva minute a ieșit împreună cu cățelul Liei Bugnar pe care l-a plimbat puțin prin zonă, sub privirile fostei concurente de la "Bravo, ai stil! Celebrities", după care l-a dus înapoi stăpânei sale.

Anghel Damian a scos la plimbare câinele fostei iubite
Anghel Damian a scos la plimbare câinele fostei iubite[Sursa foto: CANCAN.RO]

Citește și: Lia Bugnar spune că nu a vorbit niciodată cu Theo Rose, deși colaborează pentru același proiect: „Ați vorbit de o sarcină?”

Anghel Damian, primele dezvăluiri despre relația cu Lia Bugnar

Deși despărțirea dintre Anghel Damian și Lia Bugnar a fost intens mediatizată, la fel ca și relațialor, actorul s-a ferit să facă comentarii.

A făcut însă câteva dezvăluiri în cadrul unui podcast. Anghel Damian a povestit că el a fost mereu omul matur din relație, deși regizoarea era cu 22 de ani mai mare decât el.

Anghel Damian, surprins în vizită la Lia Bugnar.
Anghel Damian

Citește și: Lia Bugnar, reacție neașteptată când a fost întrebată de Theo Rose: "Nu dispare". Ce a putut să spună despre iubita lui Anghel Damian

„Relația cu Lia a fost una vizibilă, pentru că presa a considerat că e demnă de un interes. Noi am avut o relație foarte lungă, dar în același timp, omul matur eram mai degrabă eu decât ea. Dacă îmi fac un soi de introspecție și mă gândesc de ce am ajuns să fiu un old soul (suflet bătrân, n.red.), deși sunt și eu dependent de cafea, dar nu sunt sapiosexual… Părinții mei sunt, din punctul meu de vedere, profund imaturi. Au divorțat foarte devreme. Eu aveam nouă ani, am simțit că m-am responsabilizat foarte tare. M-am maturizat precoce”, a declarat Anghel Damian.