Stiri mondene

Theo Rose a răbufnit în fața fanilor din mediul online! Ce a pățit artista într-o parcare din București?!: „Am făcut scandal”

Theo Rose a răbufnit în fața fanilor din mediul online! Ce a pățit artista într-o parcare din București?!
Theo Rose a răbufnit în fața fanilor din mediul online! Ce a pățit artista într-o parcare din București?! [Sursa foto: Instagram]
Theo Rose, nervoasă în mediul online! Reacția artistei i-a surprins pe internauți. Uite despre ce este vorba!

Theo Rose a povestit pe contul său de Instagram cum se afla la plimbare cu mașina, cu o bună prietenă. La un moment dat, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost nevoită să parcheze, însă taxa pe care i-a cerut-o persoana care se ocupa de supravegherea mașinilor a făcut-o pe artistă să își iasă din fire. Fără a se sfii, Theo Rose a răbufnit și a început să-i ceară explicații pentru un astfel de preț. 

Theo Rose a răbufnit în fața fanilor din mediul online! Ce a pățit artista într-o parcare din București?!
Theo Rose a răbufnit în fața fanilor din mediul online! Ce a pățit artista într-o parcare din București?![Sursa foto: Instagram]

„Mi-a zis să-i dau 147 de lei. Am rămas blocată și îi zic apoi, adică 15 lei, 14, 7 lei, nu? La care el îmi spune că nu, că prețul este cum a zis el pentru că este o zonă exlcusivă din București. I-am zis de ce dracu așa mult? Dă-l dracu de Guvern, de tot, că eu nu plătesc 150 de lei pentru 30 de minute, nu am nevoie de nimic, nu vreau”,  a spus Theo Rose.

Citeste si: Theo Rose, dezvăluiri sincere despre celebritate! Artista a recunoscut că nu i s-a urcat faima la cap: „Nu am luat în serios vâlva din jurul meu”

După ce s-a enervat la culme, angajatul de la parcarea respectivă i-a spus vedetei că o cunoaște de pe TikTok și că totul a fost o farsă. Mai mult, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” nu a fost nevoită să plătească niciun leu, fiind profund recunoscător că a văzut-o pentru prima dată în realitate și a avut ocazia să vorbească cu ea.

„După ce am făcut scandal, mi-a zis că a fost o glumă și că mă cunoaște de pe TikTok, că-s una dintre artistele lui preferate. Doamne, ce am mai zis acolo!"  a mai adăugat artista.

Theo Rose a răbufnit în fața fanilor din mediul online! Ce a pățit artista într-o parcare din București?!
Theo Rose a răbufnit în fața fanilor din mediul online! Ce a pățit artista într-o parcare din București?![Sursa foto: Instagram]

Theo Rose, probleme în trafic: „ E o sursă de nervi și stres din punctul meu de vedere”

Reamintim că nu este primul incident din trafic al vedetei, în urmă cu ceva timp, Theo Rose a fost luată prin surprindere de un claxon, care părea să nu se mai oprească. Indignată de gestul bărbatului, artista a simțit nevoia să împărtășească momentul cu fanii de pe rețelele sociale. 

Citeste si: Theo Rose, despre primele ei încercări în cinematografie! Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, la un pas de a juca în filmul ”Oh, Ramona!”: „M-am dus la casting”

„Ia uite-l mă, zici că i s-a blocat mâna pe claxon. Mare aglomerație în intersecție și el apasă de zici că ar rezolva el ceva, nu a rezolvat nimic, doar m-a stresat pe mine. Oricum nu mă claxona pe mine, dar oricum. Eu cred că claxonul ăsta este făcut să streseze. Nu am treabă eu să claxonez, eu îl folosesc doar dacă vreau să salut pe cineva, atât. E o sursă de nervi și stres din punctul meu de vedere. Eu nu înțeleg.”, a povestit artista pe Instagram.

Citește continuarea aici!