Stiri mondene

Theo Rose, dezvăluiri despre participarea sa în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 6: ”A fost experiența vieții mele”

Theo Rose, dezvăluiri despre participarea sa în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”
Theo Rose, dezvăluiri despre participarea sa în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities” [Sursa foto: Captură YouTube]
Theo Rose a vorbit sincer despre experiența ei de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” sezonul 6. Cum i s-a schimbat viața artistei după ce a participat în competiția fenomen de la Kanal D?!

Theo Rose a fost o concurentă puternică la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 6. De-a lungul edițiilor, frumoasa artistă a reușit să impresioneze atât jurații, cât și telespectatorii cu ținutele sale, fiind extrem de apreciate. Mai mult, în cadrul show-ului de la Kanal D, Theo Rose a fost una dintre cele mai apreciate concurente pentru naturalețea de care a dat dovadă la fiecare apariție, motiv pentru care a ajuns în marea finală.

Invitată în cadrul unui podcast, cântăreața a vorbit deschis despre experiența pe care a avut-o în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities. Vedeta nu și-a imaginat nicio secundă că va ajunge până în marea finală a emisiunii, mai ales că la început s-a adaptat foarte greu condițiilor. 

Theo Rose, dezvăluiri despre participarea sa în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”
Theo Rose, dezvăluiri despre participarea sa în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Captură YouTube]

Theo Rose: ”Oamenii au rezonat așa cu simplitatea mea”

”În prima perioadă am lucrat cu un prieten care este designer foarte talentat, dar era foarte amuzant că eu nu mă luam deloc în serios. De exemplu, mie când îmi zicea un jurat ceva de ținută, râdeam și eu de mine. Nu știam nimic despre fashion, despre modă, despre haine cum trebuie să le asortez. Eram atât de comică și amuzantă, acum când mă uit leșin de râs.(...) Oamenii au văzut potențialul și m-au susținut, au insistat să fac ceva și să schimb stilistul cumva. Până la urmă am ajuns să lucrez cu stilista mea pe care o am și acum. Cu ajutorul ei am reușit să surprind jurații cu ținutele pe care le abordam, dar eu nu pe partea asta am făcut cea mai multă treabă la ” Bravo, ai stil !”.

Eu am câștigat cel mai mult cu felul meu de a fi, oamenii au rezonat așa cu simplitatea mea, pentru că sunt un om normal nu prea am apucături de artist. Sâmbăta seara aveam gală, iar în galele respective noi trebuia să pregătim niște momente. M-am folosit de treaba cu cântatul la maxim și sunt convinsă că a fost mâna lui Dumnezeu 100% cu proiectul ăsta. Am avut niște momente extraordinare care au fost virale și care au pus cumva amprenta asupra cine urma să fiu eu pentru oameni. În funcție de galele alea, oamenii m-au etichetat foarte bine. La ”Bravo, ai stil” a începutul totul pentru mine, deși eu în industrie sunt de 15 ani. A fost experiența vieții mele!”, a spus Theo Rose.