Stiri mondene

Theo Rose, dezvăluiri sincere despre celebritate! Artista a recunoscut că nu i s-a urcat faima la cap: „Nu am luat în serios vâlva din jurul meu”

Theo Rose a recunoscut că nu i s-a urcat faima la cap
Theo Rose a recunoscut că nu i s-a urcat faima la cap [Sursa foto: Captură YouTube]
Invitată recent în cadrul unui podcast, Theo Rose a vorbit deschis despre celebritate. Uite ce confesiuni a făcut artista despre succesul răsunător pe care îl are în muzică!

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Theo Rose este una dintre cele mai iubite și talentate artiste din România! De-a lungul carierei sale în industria muzicală, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a luat cu asalt muzica românească. Frumoasa artistă a trecut de la muzica pop, la muzica populară, ulterior, la manele. În cadrul unui podcast, Theo Rose a vorbit despre celebritate, dar și despre ambiția ei profesională.

Deși se poate lăuda cu o carieră de succes, artista a mărturisit că nu i s-a urcat faima la cap. 

„Nu am luat în serios vâlva care se întâmplă în jurul meu. Eu îmi trăiesc viața normal și fac exact ce trebuie să fac, doar că la următorul nivel. Nu am luat-o razna, nu ai de ce să o iei razna. Avem aceleași obiceiuri, facem aceleași lucruri, suntem toți oameni normali”,  a spus fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Theo Rose a recunoscut că nu i s-a urcat faima la cap
Theo Rose a recunoscut că nu i s-a urcat faima la cap[Sursa foto: Captură YouTube]

Theo Rose, lecție despre sinceritate: „Atunci când ești sincer, n-ar nimeni cu ce să te atace”

De asemenea, colaborările sale cu diferiți artiști consacrați i-au adus faimă, motiv pentru care Theo Rose este urmărită de mii de fani în mediul online. Mai mult, notorietatea artistei a crescut datorită emisiunilor la care a participat. În continuare, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a vorbit despre sinceritate, spunând că atunci când o persoană este sinceră, nu are nimeni cu ce să o atace.

Citeste si: Theo Rose vrea să devină mamă! „Mi-ar plăcea să am”. Câți copii își dorește fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

„Atunci când ești sincer, n-ar nimeni cu ce să te atace. Dacă tu arăți în permanență care e adevărul despre tine, cine să te aibă la mână cu ceva, atâta vreme cât tu ai zis deja tot ce era de zis”,  a mai adăugat Theo Rose.

Theo Rose a recunoscut că nu i s-a urcat faima la cap
Theo Rose a recunoscut că nu i s-a urcat faima la cap[Sursa foto: Instagram]

Theo Rose, despre planurile de viitor

De-a lungul carierei sale, Theo Rose a participat la numeroase concursuri și festivaluri și spune că ar mai avea un vis: ar vrea să participe și la Eurovision, dar doar atunci când va avea o piesă care va fi pe placul ei. 

Citeste si: Theo Rose, despre primele ei încercări în cinematografie! Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, la un pas de a juca în filmul ”Oh, Ramona!”: „M-am dus la casting”

Vreau pentru satisfacția mea personală. Am zis așa: ca eu să fiu foarte încântată de mine, trebuie să fac chestia asta: Eurovision. Nu cred că festivalurile la care am fost au fost inutile. Trebuie să ajung acolo. Nu știu dacă anul ăsta am timp să mă pregătesc atât de bine, m-am băgat în multe proiecte. Dacă nu o să fiu mulțumită, mai aștept un an. Nu mă duc să particip, mă duc să fac frumos. Aș încerca ceva și pe plan internațional, dacă ar fi”,  a spus Theo Rose.

Citește continuarea aici!