Stiri mondene

Theo Rose a meditat pentru prima dată și le-a povestit și fanilor ei experiența: „Începutul a fost un râs”

Theo Rose
Theo Rose [Sursa foto: Facebook]
Theo Rose le-a povestit fanilor ei că a încercat să mediteze pentru prima dată, dar ședința nu a ieșit așa cum și-ar fi dorit ea.

Așa cum și-a obișnuit deja fanii, Theo Rose, vorbește zilnic cu ei și le împărtășește din experiențele sale de zi cu zi. Una dintre cele mai recente activități pe care Theo Rose a încercat să o practice a fost meditația. Artista a recunoscut că nu mai făcuse niciodată exerciții de meditație, dar într-una din zile, după câteva exerciții fizice, s-a gândit că ar fi bine să și mediteze, numai că lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi dorit.

Citeste si: Theo Rose a spus adevărul despre scandalul cu Abi! Ce are de spus fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities despre trapper  

Theo Rose
Theo Rose [Sursa foto: Facebook]

Theo Rose, meditații cu chef de râs. Ce i s-a întâmplat artistei când a început exercițiile 

Artista le-a mărturisit fanilor ei de pe Instagram că meditația a cam eșuat, cu toate că ea avea toată convimngerea că va reuși să ducă exercițiul până la capăt. 

„Astăzi după ce am făcut stretching mi-am pus pe YouTube „meditație ghidată” și a fost pentru prima dată în viața mea când am meditat. Începutul a fost un râs. Era fata aia, vorbea așa cu o voce... avea și ecou. Și vorbea fata aia și zicea: „Vizualizează-ți abdomenul, vizualizează-ți coapsele”, a spus Theo Rose despre momentul în care s-a apucat să mediteze. 

„Acum când inspiri, imaginează-ți că este o lumină care intră și când expiri îți scoate tensiunile. Nu am putut să vizualizez. Să-mi dați vizualizările înapoi”, a glumit Theo Rose, făcând referire la celebrul personaj, Floricica Dansatoarea.