Stiri mondene

Theo Rose, luată în vizor de ABI! Ce cuvinte i-a adresat trapper-ul artistei

Theo Rose, luată în vizor de ABI
Abi Talent este recunoscut pentru scandalurile pe care le stârnește, dar nimeni nu se aștepta ca una dintre țintele sale să fie chiar Theo Rose.

Abi Talent este unul dintre cei mai apreciați artiști din rândul publicului adolescentin, iar scandalul său cu Alex Velea a ținut zile la rând primele pagini ale ziarelor.

Theo Rose, pe de altă parte, se află într-o ascensiune a carierei sale și este una dintre cele mai apreciate artiste în urma participării sale la show-ul de stil „Bravo, ai Stil! Celebrities”. Artista s-a făcut remarcată în cadril show-ului tocmai pentru că a reușit să stea departe de scandalurile din cadrul emisiunii.

Abi Talent

Însă ce are de împărțit Abi Talent cu Theo Rose?

Abi Talent a postat pe contul lui de Instagram un mesaj special pentru Theo Rose, dar pe care l-a sters la câteva minute de la publicare.

„Theo Rose, să te f**ă Cheluțu dacă îți mai dai cu părerea despre mine”, a scris Abi Talent, pe Instagram.

Abi Talent

În replică, Theo Rose i-a răspuns tânărului în stilul ei caracteristic, fără a da curs prea mare discuțiilor pe această temă. 

„Da, mă, am văzut. N-are nimic”, spune Theo Rose, pe InstaStory, amuzându-se de situație. Cel mai probabil, Theo a fost pusă la curent de către fanii ei în legătură cu atacul lui Abi Talent.