Stiri mondene

Theo Rose, de la muzica populară, la muzica ușoară. Cine a determinat-o să înceapă o carieră în muzica ușoară

Theo Rose
Theo Rose a povestit în cadrul unui interviu de ce au loc toate aceste treceri de la un gen muzical la altul.

Theo Rose a devenit cunoscută publicului larg în urma participării sale la „Bravo, ai Stil! Celebrities”, acolo unde a făcut adevărate performanțe stilistice și s-a bătut cu Alexandra Ungureanu pentru marele premiu. 

Theo Rose  la Bravo, ai Stil! Celebrities

Este una dintre cele mai frumoase voci la ora actuală și a povestit în cadrul unui interviu pentru Music Channel de ce a avut loc această trecere de la muzica ușoară la populară și chiar manele. Ce nu știam noi până acum, dar a dezvăluit Theo Rose, este că ea, de fapt, cânta muzică populară când era micuță. Însă la un moment dat a apărut în viața ei un om foarte important care i-a spus că i s-ar potrivi mai mult muzica ușoară. 

Cum a început Theo Rose să cânte muzică ușoară 

Theo Rose a povestit că ea a cântat muzică populară de la vârsta de patru ani, însă cel care a convins-o să se dea de cealaltă parte a baricadei a fost Valeriu Lazarov. Artista mersese la un concurs de muzică populară, acolo unde l-a întâlnit pe Valeriu Lazarov și a sfâtuit-o să încerce să cânte și muzică ușoară. Nici nu a stat mult pe gânduri că artista a început să studieze muzica ușoară de a doua zi.

Theo Rose

„S-a uitat la mine, eu aveam zece ani, nici nu știam cine e, m-a ascultat cântând populară și a zis: `Cu fața asta nu vrei tu mai bine să cânți muzică ușoară?`”, după care a urmat momentul în care a provocat-o să cânte o melodie. Iar răspunsul ei a fost de-a dreptul delicios: 

Theo Rose

„Păi știu ceva că frate-miu ascultă niște muzici ușoare, dar eu nu prea știu engleză, dar e melodia în engleză. Și domnul Valeriu Lazarov a zâmbit și a zis `ia cântă așa, cu engleza`. Și am cântat ceva „Evanescence” (n.red. Trupă rock). Gândește-te cu ce engleză i-am cântat. Dar a știut să vadă dincolo de lălăiala mea și a zis: `uite, după concursul ăsta să te gândești serios`. Imediat după ce s-a terminat concursul am început să studiez muzică ușoară”, a povestit Theo Rose.