Stiri mondene

Irina Rimes, despre relația cu părinții ei. Ce spune artista despre familia sa: „M-au lăsat să-mi urmez chemarea”

Irina Rimes, despre anii copilăriei
Irina Rimes, despre anii copilăriei [Sursa foto: Facebook]
Irina Rimes a vorbit despre copilăria sa şi despre familie. Ce dezvăluiri emoționante a făcut artista?

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală. În ceea ce privește relația cu părinții, artista se laudă cu o familie model.Vedeta povesteşte că părinții săi au avut grijă întotdeauna ca atât ei, cât şi fratelui său, să nu le lipsească nimic şi au primit întotdeauna încrederea şi libertatea de care au avut nevoie. Din anii aceia în care trăia altfel, cântăreața spune că a învățat să aprecieze munca, să își păstreze valorile și să aprecieze tot ce primește bun în viață.  

Irina Rimes, despre anii copilăriei
Irina Rimes, despre anii copilăriei[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Irina Rimes, detalii neștiute din cariera sa! Ce obișnuiește artista să facă după fiecare concert: „Lucrurile astea te descarcă în general”

”Relația cu părinții, ca orice relație dintr-o familie funcțională, m-a ajutat să trec peste multe momente grele. Mereu mi-au fost aproape, dar nu m-au controlat, au avut încredere, ne-au lăsat pe mine și pe fratele meu să ne urmăm căile, să ne dezvoltăm pasiunile.

Am fost dintotdeauna un copil creativ. Am scris poezii de mică, am cântat de mică, nu vedeam altceva decât muzica și creația. Ai mei au vrut la un moment dat să mă facă economist, dar s-au răzgândit, pentru că le-a fost teamă să nu-mi strice drumul în viață, așa că m-au lăsat să-mi urmez chemarea și au fost mereu lângă mine la nevoie”,
a mai spus Irina Rimes pentru viva.ro.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Irina Rimes 🇷🇴🇫🇷 (@irinarimes)

Irina Rimes, detalii neștiute din copilăria sa: „ Activitatea mea preferată la bunici era să îngrop insectele moarte”

Tot pentru sursa menționată mai sus, artista s-a întors în trecut și a povestit, fragmente din copilăria sa. Irina Rimes a spus că, în cei şapte ani pe care i-a petrecut în casa bunicilor, a făcut toate năzbătiile posibile. 

Irina Rimes, despre anii copilăriei
Irina Rimes, despre anii copilăriei[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Theo Rose și Irina Rimes, schimb de replici în direct: „Îți dai seama dacă ne batem”! De la ce s-au luat cele două artiste

”Am avut o copilărie frumoasă, la țară, cu boboci și cu văcuțe pe câmp, cu nebunii în lipsa părinților, prieteni din mahala, bunicii pe care i-am pierdut destul de devreme, dar sunt  recunoscătoare că măcar am reușit să-mi petrec primii șapte ani la bunici. Activitatea mea preferată la bunici era să îngrop insectele moarte în spatele pivniței și să alerg de nebună prin altarul bisericii, care era fix peste drum de casa bunicilor mei”,  a mai adăugat Irina Rimes.