Stiri mondene

Theo Rose, planuri mari de viitor! Artista plănuiește să organizeze un turneu: „Îmi doresc să mă dezvolt și am de gând să exploatez chestia asta”

Theo Rose, planuri mari de viitor
Theo Rose, planuri mari de viitor [Sursa foto: Captură YouTube]
Theo Rose a făcut recent mărturisiri despre planurile de viitor. Iată ce confesini a făcut cântăreața despre cariera sa.

Fără doar și poate Theo Rose este una dintre cele mai în vogă artiste muzicale ale momentului actual, debutând, de curând, și în actorie. Cântăreața se bucură și de o comunitate impresionantă pe rețelele sociale, acolo unde a reușit să strângă o cifră fascinantă de urmăritori. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!Celebrities” are o carieră răsunătoare și face furori de fiecare dată când apare pe scenă sau la evenimentele mondene.

Invitată recent în cadrul unui podcast, protagonista serialului „Clanul” a făcut dezvăluiri referitoare la cariera sa muzicală. Conform declarațiilor făcute, artista plănuiește un concert la Sala Palatului, dar înainte de asta, Theo Rose are de gând să organizeze un turneu.

Theo Rose, planuri mari de viitor
Theo Rose, planuri mari de viitor[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Theo Rose și Irina Rimes, schimb de replici în direct: „Îți dai seama dacă ne batem”! De la ce s-au luat cele două artiste

În continuare fac muzică. Ideea este că eu îmi doresc să mă dezvolt în zona asta, adică piesele mele să capete cumva și din complexitatea asta, a ceea ce devin eu. Mă dezvolt, cresc, evoluez și vreau să se reflecte asta și în muzica pe care o fac. Muzica cumva reușește să unească oamenii.(...) Cumva eu mai am nevoie de timp ca să se pună ștampila genului meu de show. În momentul ăsta show-ul meu, după cum l-am produs în ultima perioadă și pe care o mare parte dintre oameni au apucat să-l asculte, cei care au fost la concertele mele, e cumva o combinație între muzică lăutărească și rock. Oamenii pot gusta cumva din ambele variante, nu pot să zic că îmi aparține mie ideea asta pentru că nu sunt eu cea care a inventat. Cumva am găsit o tușă personală pe care să o pun asupra show-ului pe care l-am produs.

Theo Rose, planuri mari de viitor
Theo Rose, planuri mari de viitor[Sursa foto: Captură YouTube]

Îmi place cum sună și vreau să fac chestii deosebite, cumva eu o să lansez tot felul de concepte pentru că eu nu o să mă nișez. Eu nu pot să fac chestia asta, deși există public care mi-a pus cumva ștampila. „Da, fata asta cântă manele”. Sunt alții care susțin că pot cânta de toate. Îmi place să cânt și am de gând să exploatez chestia asta atât cât mi se permite. Nu am niciun fel de limite în sensul ăsta, chiar nu există barieră. Sunt lucruri pe care îmi doresc să le bifez în viața asta, evident că îmi doresc o Sala Palatului, dar înainte de asta, m-am gândit că cel mai frumos este să organizez un turneu. Sunt foarte puține concerte organizate astfel să știu că acolo este publicul meu. De exemplu, am cântat la Iași, acolo a fost o seară cu Theo Rose și toți oamenii care erau în față au venit pentru mine”,  a spus Theo Rose.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)

Theo Rose, detalii neștiute despre începuturile carierei sale

Colaborările sale muzicale cu artiști consacrați i-au adus faima și milioane de români care au început să o urmărească în mediul online. Cu toate acestea, în cadrul unui interviu, Theo Rose a mărturisit că au existat și anumite voci care au criticat-o la începuturile carierei sale. Conform spuselor sale, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost victima bullying-ului, la începutul carierei, dar spune că a trecut cu vederea.

Theo Rose, planuri mari de viitor
Theo Rose, planuri mari de viitor[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Anghel Damian declarații de dragoste pentru Theo Rose: „Această chestiune nu poate fi exprimată în cuvinte”

„Privind în urmă, nu mi se mai pare greu nimic din ce a fost.  Nici atunci nu am simțit cât e de greu, probabil de la adrenalină și emoții. Îmi amintesc că primeam cu entuziasm orice proiect, orice mi se dădea de făcut, indiferent că știam să fac sau nu. Am fost deseori certată, pentru că era la îndemână sau eram înțeleasă greșit, pentru că eram un copil și nu aveam noțiunea unor limite fine. Aveam doar bun-simț și voința de a repara. Nu repetam greșelile. Dar, într-adevăr, au existat multe situații.”,   a spus Theo Rose.

Citește continuarea aici!