Lansări muzicale

The Motans a lansat o variantă live a piesei "În Glumă”

The Motans a lansat o variantă live a piesei
The Motans a lansat o variantă live a piesei "În Glumă” [Sursa foto: Captură YouTube]
The Motans a revenit cu o versiune nouă pentru piesa ”În glumă”. Uite cum sună piesa în varianta live!

The Motans, unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști ai momentului, a lansat o variantă live a piesei "În Glumă". Varianta live este extrasă din evenimentul" The Motans was here", găzduit de Grădina Botanică "Alexandru Borza" din Cluj-Napoca.

Citeste si: Solistul The Motans, detalii neștiute din spatele persoanei care este astăzi! Cine l-a susținut necondiționat pe Denis Roabeș: „Absolut în orice”

"<<The Motans was here>> este despre aprecierea lucrurilor pe care le avem. Alergăm atât de grăbiți în toate direcțiile, visăm la peisaje spectaculoase din alte țări unde credem că viața e mai bună, în timp ce uităm să ne bucurăm de lucrurile minunate pe care le putem vedea la noi acasă. Și, cel mai trist, uităm să avem grijă de ele" , a scris The Motans pe YouTube.

Versurile piesei „În glumă”, interpretată de The Motans 

Fumez la fel de mult, dar pun mai puțin tutun În dormitorul meu gândurile taie fum, Totul a fost stabil, doar tu intermitentă Dragă, am lăsat prea multe găuri pe mochetă

Și parcă nu frige, și parcă nu arde, Dar tot nu-mi convine, nu-i cum se cade Emoții intrate ca niște toxine, Mereu ți-am zâmbit de parcă sunt bine

Tu mi-ai spus că iubirea-i ca o glumă, Dar eu nu am râs deloc, nu M-aș fi bucurat Dacă umorul nostru ar fi un lucru reciproc, tu

Tu mi-ai spus că iubirea-i ca o glumă, Dar eu nu am râs deloc, nu Dai în mine doar cu dume pe care nu le-nțeleg, Dragă, cred, umorul tău pentru mine-i mult prea sec, mult prea sec

Zâmbesc în gol, înghit în sec (dar) Rămân același eu, țin pasul drept (sunt) Destul de pregătit pe acest subiect, Te mai ascunzi printre bătăi din piept.

Toate seamănă cu tine, baby! Tu nu semeni cu niciuna, baby! Nu am somn cum nu te am pe tine Dar păstrez gluma doar pentru mine.

Citeste si: Denis Roabeș a dezvăluit de unde vine numele trupei „The Motans”: „Nu m-am gândit că ar fi vorba despre visele mele”

Acum spune-mi În ce tonalitate te-am rănit Câte virgule am pus greșit Câte "iartă-mă" și "te iubesc" n-am spus la timp Și dacă dragostea e o glumă, de ce n-ai zâmbit?

Tu mi-ai spus că iubirea-i ca o glumă, Dar eu nu am râs deloc, nu M-aș fi bucurat Dacă umorul nostru ar fi un lucru reciproc, tu

Tu mi-ai spus că iubirea-i ca o glumă, Dar eu nu am râs deloc, nu Dai în mine doar cu dume pe care nu le-nțeleg, Dragă, cred, umorul tău pentru mine-i mult prea sec, mult prea sec.