Stiri

The Killers îşi va lansa al şaptelea album "Pressure Machine”

The Killers îşi va lansa al şaptelea album
The Killers îşi va lansa al şaptelea album "Pressure Machine” [Sursa foto: Instagram]
Trupa rock alternativ The Killers a anunţat că îşi va lansa, la jumătatea lunii august, al şaptelea album de studio, intitulat „Pressure Machine”.

Al șaptelea album The Killers va fi lansat pe 13 august 2021! Proiectul este produs de toți membrii band-ului, împreună cu Shawn Everett și Jonathan Rado, care au mai lucrat și pentru albumul “Imploding The Mirage”, lansat anul trecut. Din cauza pandemiei, grupul a fost nevoit să îşi anuleze turneul mondial de anul trecut, astfel că a început să lucreze la noi piese. 

”Totul s-a oprit şi era pentru prima oară după mult timp când am fost confruntat cu tăcerea.

Şi din acea linişte a început să înflorească acest disc, plin de piese care ar fi fost altminteri prea tăcute şi înecate de sunetul tipic al discurilor Killers.”, a declarat Flowers despre proiect.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de The Killers (@thekillers)

Albumul a fost înregistrat în Nephi, Utah, orașul natal al lui Brandon Flowers, iar piesele de pe album sunt bazate pe povești și amintiri locale, ce i-au influențat viața solistului. În ceea ce privește coperta albumului, aceasta a fost realizată de Wes Johnson, chiar la ieșirea din Nephi.

Trailer: The Killers- Pressure Machine