Stiri

Albumul ”Sour” al actriţei şi cântăreţei Olivia Rodrigo, pe primul loc în topul american al albumelor

Albumul 'Sour' al actriţei şi cântăreţei Olivia Rodrigo, pe primul loc în topul american al albumelor
Albumul 'Sour' al actriţei şi cântăreţei Olivia Rodrigo, pe primul loc în topul american al albumelor
Albumul ”Sour” al actriţei şi cântăreţei Olivia Rodrigo a revenit pe primul loc în topul american al albumelor.

Billboard 200 clasifică cele mai populare albume din Statele Unite pe parcursul unei săptămâni, pe baza consumului multimetric, care include vânzarea de copii fizice ale discurilor și single-urilor. Pentru a treia săptămână consecutivă, albumul ” Sour ” al actriţei şi cântăreţei Olivia Rodrigo a revenit pe primul loc în topul american al albumelor. După ce a fost vândut în 88.000 de unităţi în SUA în săptămâna încheiată pe 8 iulie, albumul a urcat două poziţii în Billboard 200.

Albumul Sour- Olivia Rodrigo 

Cu 68.000 de unităţi vândute în a doua săptămână de la lansare, Doja Cat şi „Planet Her” s-au menţinut pe poziţia secundă.

Doja Cat- Planet Her

După ce albumului „The Voice of the Heroes”, a fost vândut în 47.000 de unităţi în a cincea săptămână de la apariţie, rapperii Lil Baby şi Lil Durk s-au clasat pe poziţia a treia.

Lil Baby şi Lil Durk- The Voice of the Heroes 

Top 10 al Billboard 200 este completat de Morgan Wallen şi „Dangerous: The Double Album”, Tyler, the Creator cu discul „Call Me If You Get Lost”, Polo G cu „Hall of Fame”, Dua Lipa cu „Future Nostalgia”, Migos şi „Culture III” şi de Moneybagg Yo cu „A Gangsta’s Pain”