Lansări muzicale

Halsey a lansat un trailer pentru albumul ”If I Can't Have Love, I Want Power”

Halsey a lansat un trailer pentru albumul ”If I Can't Have Love, I Want Power”
Halsey a lansat un trailer special pentru noul său album ”If I Can't Have Love, I Want Power”. Avem primele imagini în articol!

În ultimele luni, Halsey a lucrat intens la noul său album intitulat ”If I Can't Have Love, I Want Power”, fiind al patrulea album al artistei. ”If I Can't Have Love, I Want Power” este produs de Trent Reznor și Atticus Ross, iar coperta noului proiect a fost făcută publică la The Metropolitan Museum of Art din New York City. Noul album vine la doar un an de la apariția albumului "Manic", ce a debutat pe prima poziție în Billboard Hot 200, fiind și primul album al anului 2020 care a primit discul de platină. De curând, Halsey le-a pregătit o surpriză fanilor, lansând un trailer special pentru pentru versiunea vizuală a albumului său.

Halsey a lansat un trailer pentru albumul ”If I Can't Have Love, I Want Power”

„Acest film vorbește despre lunga istorie socială a labirintului dintre sexualitate și naștere. Cele mai îngrozitoare povești care nu au fost niciodată spuse, au fost îngropate alături de trupurile celor care au murit în acest labirint”,   este descrierea care apare la începutul trailerului.

Trailer: Halsey -If I Can’t Have Love, I Want Power 

Acest album este unul conceptual, despre bucuriile și ororile sarcinii și nașterii. Pentru mine, a fost foarte important ca imaginea de pe copertă să transmită sentimentul călătoriei mele din ultimele luni. Dihotomia Madonnei și a femeii usoare. Ideea că eu, ca ființă sexuală, și corpul meu, ca vas și dar pentru copilul meu, sunt două concepte care pot coexista pașnic și puternic.Corpul meu a aparținut lumii în multe moduri diferite în ultimii ani, iar această imagine este modul meu de a-mi revendica autonomia și de a-mi stabili mândria și puterea ca forță de viață pentru ființa mea umană", a declarat Halsey.