Stiri mondene

Tatăl Andrei, declarații despre căsnicia fiicei sale cu Cătălin Măruță! Cum se înţeleg cei doi, de fapt: „Ea își trăiește viața, ea știe cel mai bine”

Tatăl Andrei, declarații despre căsnicia fiicei sale cu Cătălin Măruță
Tatăl Andrei, declarații despre căsnicia fiicei sale cu Cătălin Măruță [Sursa foto: Facebook]
Tatăl Andrei a făcut dezvăluiri neașteptate despre mariajul pe care fiica sa îl are cu Cătălin Măruță. Cum vede relația dintrei cei doi?!

Andra și Cătălin Măruță formează unul din cele mai longevive și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Mulți dintre fani i-au cerut vedetei deseori rețeta pentru mariaj atât de frumos și liniștit. În cadrul unui interviu, tatăl artistei, Mihai Alexandru, a vorbit despre cariera fiicei sale, despre cum a reușit să câștige primii bani de buzunar, dar și despre viața sa de familie și căsnicia alături de Cătălin Măruță.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Tatăl vedetei are numai cuvinte de laudă la adresa relației lor, considerând că Andra a făcut o alegere foarte bună în momentul în care a decis să se mărite cu Cătălin Măruță. Mai mult, bărbatul recunoaște că de când s-au căsătorit, fiica și ginerele său nu au avut niciodată certuri și scandaluri foarte mari, ba din contră, au reușit să creeze un mediu cât mai bun pentru copiii lor.  

Tatăl Andrei, declarații despre căsnicia fiicei sale cu Cătălin Măruță
Tatăl Andrei, declarații despre căsnicia fiicei sale cu Cătălin Măruță[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andra, mai romantică decât te așteptai! Artista i-a făcut soțului cea mai frumoasă declarație de dragoste: „Poate veni orice furtună”

Dacă Andra zice că el e soțul perfect, trebuie să fim de acord cu ea, ea își trăiește viața, ea știe cel mai bine. Dar și noi, părinții ei, putem spune, din relația lor pe care o vedem, că e soțul perfect, la ei nu am văzut certuri și discuții. Dar au și avut modele, din casele părinților. Și el e de familie bună, foști judecători , a spus tatăl artistei.

Tatăl Andrei, declarații despre căsnicia fiicei sale cu Cătălin Măruță
Tatăl Andrei, declarații despre căsnicia fiicei sale cu Cătălin Măruță[Sursa foto: Facebook]

Solistul Mihai Alexandru, despre cariera răsunătoare pe care o are fiica sa

Cântăreața are o relație specială cu familia sa, dar mai ales cu tatăl care i-a fost alături ani buni în toată cariera sa. Soistul Mihai Alexandru a mărturisit că a văzut-o pe fiica sa talentată încă de la o vârstă mică și spune că de la el a moștenit talentul pentru muzică.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Citeste si: Andra și Eva Măruță, dans de senzație pe Tik Tok. Clipul a strâns deja un milion de vizualizări

„Andra poate cânta toate genurile muzicale, i s-a propus să cânte muzică de petrecere, pentru bani mulți, dar mai potrivită este însă acolo unde am dus-o eu, la muzică ușoară.
Mi-am dorit ca fiica mea să fie o artistă adevărată. 
A ajuns unde ne-am propus, dar am avut și cu ce, și cu cine, căci am avut material. Ea a moștenit pasiunea pentru muzică de la mine, dar și fratele ei este un talentat cântăreț de muzică populară ”, a mai spus tatăl Andrei.