Stiri mondene

Andra și Eva Măruță, dans de senzație pe Tik Tok. Clipul a strâns deja un milion de vizualizări

 Andra și Eva Măruță, dans de senzație pe Tik Tok. Clipul a strâns deja un milion de vizualizări
Andra și Eva Măruță, dans de senzație pe Tik Tok. Clipul a strâns deja un milion de vizualizări [Sursa foto: Tik Tok ]
Andra și fiica ei, Eva, fac sezanție pe Tik Tok cu un dans în sincron. Cum se mișcă cele două?!

Andra vrea să petreacă cât mai mult timp cu fiica ei și să-și împărtășească pasiunile comune. Cum fiica ei este pasionată de dans, dar și de online în același timp, cele două au decis să le îmbine pe ambele într-un clip care a făcut senzație pe Tik Tok, platforma cu cei mai mulți utilizatori din România.

 Andra și Eva Măruță, dans de senzație pe Tik Tok. Clipul a strâns deja un milion de vizualizări
Andra și Eva Măruță[Sursa foto: Tik Tok ]

Andra a postat pe contul ei de socializare un clip din culisele filmării clipului „Bine bine”, piesă care a fost lansată în urmă cu doar câteva zile.

Mama și fiica execută un dans în sincron, fapt care i-a făcut pe fani să le admire pe cele două:

„Talentată și frumoasă, ca mami”, “Îți seamănă micuța mult”, “Eva este minunată ca mami” – sunt doar câteva dintre comentariile fanilor. Aceștia și-au exprimat îngrijorarea legata de faptul că nu au mai găsit contul Evei pe TikTok. a

@andra Distracție la filmări 🙈❤️ @evamaruta ♬ оригинальный звук- Тот самый Вовка🥕

În doar 12 ore de la postarea clipului pe platforma de socializare, acesta a strâns 1,2 milioane de vizualizări.  

Citeste si: Andra, apariție de senzație la „Gala Femeilor Remarcabile". Artista a interpretat cele mai frumoase piese ale sale

Ce spune Andra despre pasiunea fiicei sale pentru muzică și dans 

Andra a vorbit în cadrul unui interviu despre pasiunile celor oi copii ai săi. Atât Eva cât și David sunt pasionați de mediul online, de muzică și dans, cei doi având milioane de vizualizări pe platformele de socializare. 

„Eva e foarte atrasă de muzică şi dans şi a înţeles că pentru a deveni bună trebuie să exerseze mult, să înveţe, să persevereze. Chiar este talentată, dar numai de ea depinde dacă va urma acest drum sau va porni pe altul. Copiii îşi schimbă adesea obiectivele. Noi nu punem presiune pe ei să facă un anumit lucru, ci doar vrem să se implice în activităţi, ca să afle cât de mult li se potriveşte”, a mai spus Andra.