Stiri

Survivor România 2021! Elena Marin, criticată dur de Sebastian Chitoșcă: „Prefăcuta asta...”

Elena Marin
Elena Marin [Sursa foto: Captură TV]
Noi conflicte apar la Survivor România 2021 în ediția de vineri seara, 12 martie.

În ediția de vineri seara, 12 martie, Faimoșii și Războinicii se vor lupta pentru primul joc de imunitate din această săptămână. Concurenții se vor duela în Republica Dominicană pentru a demonstra telespectatorilor cine este mai puternic. În timpul jocului, Sebastian Chitoșcă se rănește, ulterior, faimosul este surprins în timp ce are o criză de nervi și aruncă cu recuzita jocului. 

Totodată, tenisiunile din echipa faimoșilor continuă să crească.

În ediția din această seară, Sebastian Chitoșcă o acuză pe Elena Marin,, spunând că este prefăcută și se victimizează mult prea mult. Zannidache susține că nu este deloc interesat de ceilalți colegi ai săi sau de echipă, ci se gândește numai la el.  

Zanni: Eu sunt foarte individualist. Nu mă interesează deloc de echipă. Așa e toată lumea, dar nu vor să recunoască.
Sebastian Chitoșcă: Nu se mai termină cu prefăcuta asta de Elena. Nu o mai suport deja! Prefăcută sau nu, nu se mai termină! Ia toate chestiile, problemele prea personal.  N-are niciun rol în emisiunea asta.

Primul consiliu de nominalizare
Primul consiliu de nominaizare[Sursa foto: Captură TV]

Primul consiliu de nominalizare al săptămânii 

Faimoșii și Războinicii se reîntâlnesc în primul consiliu de nominalizare al săptămânii. Una dintre echipe va fi nevoită să nominalizeze un coleg spre eliminare. La finalul săptămânii, un concurent va părăsi competiția din Republica Dominicană.