Stiri

Cine a câștigat jocul de recompensă la Survivor România?!

Cine a câștigat jocul de recompensă la Survivor România?!
Cine a câștigat jocul de recompensă la Survivor România?!
În seara asta se dă o nouă luptă pentru recompensa mult așteptată de ambele echipe.

Survivor România, competiția fenomen, difuzată pe postul Kanal D, de joi până duminică, de la ora 20:00, nu doar că testează abilitățile fizice, ci și pe cele psihice. Concurenții sunt departe de casă, de oamenii dragi, într-o junglă, trăind la limita subzistenței. Majoritatea simt că cedează, însă sunt extrem de motivați de premiul cel mare.

În ediția din această seară, 11 martie, Războinicii și Faimoșii urmează să se lupte pentru jocul de recompensă, ceea ce va face ca spiritele să se încingă și nervii să se întindă la maxim, însă și luptele dintre concurenți să fie crâncene, iar fiecare concurent va

da tot ce poate în confruntare. Rămâne de văzut, în ediția Survivor România 2021 din această seară, cine vor fi câștigătorii.

Războinicii au câștogat jocul de recompensă de la Survivor România. Moroșanu, plin de nervi: „Am fost slabi”

Războinicii au câștigat jocul de recompensă de joi seara cu scorul de 10 la 4. Cele două echipe au avut de parcurs un traseu extrem de dificil printre apă și noroi. 

Cine a câștigat jocul de recompensă la Survivor România?!
Cine a câștigat jocul de recompensă la Survivor România?![Sursa foto: Facebook]

„Chiar am vrut să mă distrez alături de echişpa mea. Mi-am setat la final să fie un simplu punct și apoi am realizat că am câștigat ultimul punct. Aici îmi place să0i arăt lui tati că știu ce este greul”, a declarat Mellina, concurenta care a adus punctul decisiv.

„Am zis că o să merg până la capăt și o să dau tot ce pot. Prima oară pe traseu mi-e greu că mi-e frică să nu mă accidentez, dar a doua oară a fost bine”, a declarat și Sindy. 

Primele declarații ale Faimoșilor după ce au pierdut jocul de recompensă

Un nou joc pierdut aduce noi tensiuni în tabăra Faimoșilor care sunt din ce în ce mai epuizați. Moroșanu s-a enervat foarte tare în momentul în care echipa lui a pierdut jocul. 

„Sunt trist atât pentru mâncare cât și pentru echipă. Sper să ne revenim și să câștigăm jocurile următoare pentru că suntem sleiți de puteri. Nu știu dacă mai am ceva de spus. Sperăm să câștigăm data viitoare”, a spus Culiță Sterp.

„Părerea mea e că ne-am certat deja de prea multe ori. E prea mult teatru. Moroșanu l-a bătut pe Marius și știți care e diferența dintre ei. Nu am fost buni”, a declarat Zanni.

Data viitoare, fanii Survivor vor fi nevoiți să aleagă din nou premiul jocului de recompensă. Fanii vor fi nevoiți să aleagă dintre: brunch sau masaj.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)