Stiri

Elena Marin, favorita publicului la Survivor România! Faimoasa a făcut o nominalizare bombă: ”Este oficializat războiul”

Elena Marin
Elena Marin [Sursa foto: Captură TV]
Elena Marin este preferata publicului în această săptămână la Survivor România 2021. Pe cine a propus faimoasa spre eliminare?

Elena Marin a avut parte de o surpriză uriașă. Pentru prima dată, faimoasa a primit cele mai multe voturi din partea publicului, în ediția de duminică seara, 7 martie. În momentul când și-a auzit numele, faimoasa a avut parte de un șoc. Totodată, a ținut să le mulțumească celor care au votat-o și au încredere în ea.

„Nu mă așteptam, sunt plină de emoții, mulțumesc publicului, eram ultima persoană la care mă așteptam.

Vă mulțumesc din suflet pentru susținere și că m-ați votat, vă iubesc. Nu știu ce să zic.  Recunoștință simt, mulțumire și o mare povară, pentru că oricât de tare mă bucur , știu sigur că din păcate este umbrită de faptul că va trebui să fac o nominalizare.  Este cea mai grea postură în care m-aș fi putut afla”.

Din această postură, Elena Marin a fost nevoită să nominalizeze un coleg. Pe tot parcursul competiției, faimoasa a avut numeroase scandaluri cu Zanni. Din cauza strategiilor pe care le-a făcut împotriva ei, faimoasa îl propune spre eliminare pe Zannidache.

„Mi-au transpirat palmele. Motivul pentru care o voi face va fi din punct de vedere social. Mi s-a declarat războiși până acum nu am vrut să răspund cu aceeași monedă, pentru că am considerat că la răutate nu e bine să răspunzi cu răutate. Știu că pe oricine aș nominaliza o să-mi pun echipa în cap, dar am fost acuzată că nu sunt asumată deloc. Vreau să fiu asumată și să nu mai dau dovadă de lașitate, pentru că am fost foarte rănită, persoana pe care o nominalizez este Zanni”,  a spus Elena Marin.

Zanni, despre nominalizarea Elenei Marin 

În momentul când și-a auzit numele propus spre eliminare, Zanni a fost surprins și a explicat faptul că a încercat să oprească certurile dintre ei. Cu toate astea, faimosul îi declară război colegei sale. Mai mult, acesta a susținut că o să-i facă zile fripte la Survivor România.

„Mă simt surprins, am crezut că va fi un consiliu în care nu voi simți ceva anume, datorită Elenei simt. Simt săgețile războiului la care aveam de gând să pun stop când am nominalizat sportiv. Strategile de care vorbește Elena au fost făcute drept răspuns la strategia lor. Am vrut de mult să ne oprim, pace sau nu.

Pusesem stop războiului. Simt săgețile, e o căldură în sufletul meu, e prima oară când sunt la nominalizare și mă gândesc că poate să-mi pună capăt oricine, oricând, oricum.  Râd, dar nu e râsul meu. Se întâmplă și dacă rămân, este oficializat războiul, dar nu mai e război ca acum, e război cu greutăți mari. Dacă va ieși oricine altcinea, atunci s-a dat clopotul de război, mă sui pe cai și mă duc spre ea”,  a adăugat Zanni.