Stiri mondene

Războinicii de la Survivor România au câștigat jocul de comunicare!

Războinicii de la Survivor România au câștigat jocul de comunicare!
Războinicii de la Survivor România au câștigat jocul de comunicare de duminică seara și premiul suplimentar oferit de Radio Impuls.

Echipa albastră de la Survivor România a câștigat cel mai râvnit joc al săptămânii. Războinicii vor primi mesaje audio de la familie, dar și un premiu suplimentar oferit de Radio Impuls: o boxă la care vor asculta muzică o zi întreagă în cap, fapt care cu siguranță la va mai ridica moralul și le va oferi o porție mai mare de energie. 

Primele declarații ale Războinicilor după ce au câștigat jocul de comunicare

Jocul de comunicare din seara aceasta a fost unul cu adevărat spectaculos! Faimoșii și Războinicii au fost de foarte multe ori la egalitate și au răsturnat scorul de fiecare dată. La un moment dat părea că victoria va fi de partea Faimoșilor, însă norocul a fost de partea Războinicilor câștigând cu scorul de 10 la 7. 

Punctul decisiv a fost adus de Andrei, fapt care i-a mai ridicat moralul după câteva zile în care nu a reușit să aducă puncte. 

„Sunt fericit că am adus ultimul punct, e cel mai dulce, am avut o săptămână perfectă, toate cu victorii. Plus astăzi jocul de comunicare. Abia așteptăm să primim mesajele de la cei de acasă. Ultimele zile au fost mai proaste, că mă gândeam la tatăl meu.  Am spus că dacă iau două puncte, înseamnă că tata e bine, și am adus două puncte”,  a declarat Andrei.

„Pentru mine e cel mai important joc, de data asta nu am plâns pentru că o să primesc ceva de acasă, am plâns pentru starea pe care o am în echipă. E fix echipa pe care mi-am dorit-o ce mai mult, de la început”,  a declarat și Sorin. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)