Stiri

Cine a câștigat jocul de recompensă la Survivor România?!

Cine a câștigat jocul de recompensă la Survivor România?!
Cine a câștigat jocul de recompensă la Survivor România?! [Sursa foto: Instagram]
Joi seara s-a dat o luptă crâncenă pentru recompensă. Războinicii și Faimoșii au luptat cu toate forțele pentru a câștiga un coș cu legume.

Lupta este din ce în ce mai aprigă în jungla din Republica Dominicană. Faimoșii și Războinicii au luptat pentru recompensa care constă într-un coș de legume, recompensă care a fost aleasă de fanii emisiunii. Cele două tabere sunt din ce în ce mai bune și lupta este din ce în ce mai strânsă, astfel că s-a ajuns din nou la scorul de 9 la 9 și se face din nou ștafeta. 

S-a făcut „ștafeta” la Survivor România la proba pentru recompensă

Pentru Faimoși intră pe teren Elena Marin și Sebastian Chițoșcă, în vreme ce din echipa Războinicilor intră Marilena și Starlin. Ștafeta a fost câștigată de Sebastian și implicit punctul decisiv care le aduce hrana Faimoșilor. 

„E foarte mișto că în fiecare zi avem jocuri la egalitate. Și noi și voi suntem excelenți”, a spus Sebastian după încheierea jocului de recompensă. 

„Sebi a fost un pic mai bun ca mine în momentul acesta. Azi sunt ei, mâine noi. Din păcate noi nu am reușit să ajungem la timp, dar cred că a fost foarte frumos tot ce s-a întâmplat”, a declarat Starlin după ce a pierdut. 

„Sunt foarte dezamăgită de mine că nu am adus niciun punct echipei mele. Știu că puteam mai mult. În ultimele zile simt ușor ușor că nu-mi mai găsesc motivația interioară și nici forța”, a declarat și Marinela cu voce tremurândă. 

Faimoșii, primele declarații după ce au câștigat jocul de recompensă 

„Astăzi am intrat de trei ori pe traseu și din fericire am reușit să iau cele trei puncte. Felicit echipa Războinicilor, pentru că nu am așteptam că la Survivor să fie așa trasee foarte bune.  Mă așteptăm să vin aici și să mă distrez, dar cei de acasă trebuie să înțeleagă că e o competiție dură. Aici te bați cu mai multe obstacole, nu doar pe traseu, foamea, stresul și dorul de familie, căldura.  Le mulțumesc colegilor mei pentru că dau totul pe fiecare traseu și sunt bucuros că am adus pe mâinile Majdei acest coș de legume pentru că ne va pregăti ceva gustos”,  a spus Sebastian din echipa Faimoșilor. 

Premiul de săptămâna viitoare pentru echipa care va câștiga meciul de recompensă va fi ales tot de public. De această dată, telespectatorii pot alege între salata de  avocado și puiul Shanghai. Cei care doresc să voteze recompensa pe care o va primi echipa câștigătoare săptămâna viitoare, o pot face pe pagina oficială de Instagram Survivor România.