Stiri mondene

Cine a fost nominalizat spre eliminare la Survivor România?!

Cine a fost nominalizat spre eliminare la Survivor România?!
Seara de sâmbătă seara este o nouă seară în care se fac nominalizări spre eliminare la Survivor România.

Războinicii au pierdut un nou joc de imunitate așa că au fost nevoiți să nominalizeze un nou concurent spre nominalizare. Alin Sălăjean s-a autopropus spre eliminare pentru a le demonstra colegilor lui Războinici că poate face și el un sacrificiu pentru echipă. 

„Vreau să le spun așa, prieteni, plecăm de la premisa că eu nu-mi doresc să plec acasă. Dacă cu ceva timp în urmă o domnișoară, pe numele ei Marilena, s-a sacrificat pentru echipă, și eu tot am vorbit de bărbăție pe aici, cred că și un bărbat trebuia să se sacrifice pentru echipă. Asta am făcut în această seară.

Pe mine nu mă afectează lucrurile de aici, nu au cum să mă afecteze pentru că nu a trecut mult timp, dar mă interesează.  Când te interesează dai dovadă de maturitare. A fost o strategie pe care mi-am asumat-o și este un pas spre impăcarea cu ei. Mi-am asumat și sunt win win. Astăzi balanța s-a moderat și am dat dovadă de altruism. Dacă voi rămâne e clar că Țara Românească apreciază ce fac eu aici”, a declarat Alin după ce a aflat că a fost nominalizat spre eliminare. 

Alin Sălăjean și Marilena din echipa Războinicilor, nominalizați spre eliminare

După ce Marilena a fost nominalizată spre eliminare aseară de către Războinici, în seara aceasta și Alin a fost nominalizat.

„Modestia și umilința acasă nu prea lecunoașteam. Dacă eu plec de aici cu umilință, atât mai aveam de lucrat la persoana mea, voi fi cel mai fericit”, a mai declarat Alin.