Stiri mondene

Cine a câştigat imunitatea sâmbătă la Survivor România?!

Cine a câştigat imunitatea sâmbătă la Survivor România?!
Un nou joc de imunitate s-a dat sâmbătă seara la Survivor România?! Cine este echipa care s-a salvat de la nominalizări?

O nouă luptă crâncenă s-a dat în seara aceasta la Survivor România între Faimoși și Războinici. Cele două echipe au luptat cu toate puterile pentru a-și salva coechipierii de la nominalizări. În plus, au avut încă un motiv pentru a-și da toată silința pe traseu: recompensa suplimentară care a constat într-un tort delicios de caramel. 

Faimoşii de la Survivor România au câştigat şi a doua imunitate a săptămânii 

Faimoşii au câştigat şi a doua imunitate a săptămânii cu scorul de 10 la 6, ceea ce înseamnă că Războinicii vor nominaliza din nou un coleg spre eliminare. Sebastian a adus punctul decisiv pentru echipa Faimoşilor şi a câştigat totemul de imunitate. 

„Am intrat de șase ori pe traseu, de patru ori pentru fete și de două ori pentru mine. Am adus un punct extrem de dulce. Eu care vorbesc numai de zahăr de două săptămâni, i-am disperat pe toți deja, sunt fericită pentru punctul adus. Chiar aveam nevoie de dulce, aveam nevoie de recompensa de astăzi, mai ales că toate recompensele dulci au fost câștigate de ei”, a declarat Simona după ce echipa ei a câștigat și al doilea joc de imunitate.

Cine a câştigat imunitatea sâmbătă la Survivor România?!

„Mă simt foarte bine că reușesc să arăt din ce în ce în mai bine în această competiție. Mă bucur că îmi ajut echipa. Le mulțumesc colegilor mei și vreau să câştigăm jocul de comunicare pentru că mi-e dor de familie și de ce se întâmplă acasă. Să o ținem tot așa”, a declarat și Sebastian. 

Cine a câştigat imunitatea sâmbătă la Survivor România?!

Războinicii, primele declarații după ce au pierdut și al doilea joc de imunitate 

„Mă simt un pic ciudat, am avut o șansă bună de a câștiga, dar astăzi nu a fost să fie. Mă simt supărat pe mine, lucru care trece în câteva minute, dar acum sunt blocat. Nu sunt obișnuit să pierd, nu-mi place să piardă echipa mea. Asta a fost, întotdeauna până la capăt și cu frutea sus. Din păcate pleacă cineva de la noi acasă, e ceva ce nu putem evita”, a declarat Starlin.

„Chiar eram pe bancă atunci când mi-am auzit numele, că trebuie să fiu la start, și am spus că asta e șansa noastră și că ne vom reveni. A fost un punct motivant pentru noi, am schimbat scorul, ne-am ridicat din toate punctele de vedere. Îmi pare rău că am pierdut acel tort, din toată inima”, a declarat și Marilena după înfrângere. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)