Stiri

Surpriza de proportii din partea fiicei Lisei Marie Presley chiar la inmormantarea artistei. Riley Keough le-a facut cunostinta tutuor cu fiica ei pentru prima data

lisa marie presley
Riley Keough le-a facut cunostinta tutuor cu fiica ei pentru prima data [Sursa foto: Instagram ]
Riley Keough a devenit mamă în secret și a dezvăluit totul la înmormântarea mamei sale, Lisa Marie Presley.

Lisa Marie Presley a fost condusă pe ultimul drum duminică, 22 ianuarie 2023, iar la eveniment au participat cele mai importante persoane din viața regretatei artistei. Ca ceremonie a fost loc și o surpriză la care mulți nu s-ar fi așteptat.

Citește și: De ce nici până acum nu a fost stabilită cauza morții Lisei Marie Presley

Riley și soțul ei, Ben Smith-Petersen, au făcut dezvăluirea cu privire la existența fiicei lor în timpul ceremoniei, când Ben a citit o scrisoare pe care Riley i-a scris-o mamei sale, care făcea referire la fetița lor.

Scrisoarea a fost intitulată: „O scrisoare către mama mea”.

lisa marie presley
Soțul lui Riley Keough, la înmormântarea soacrei sale, Lisa Marie Presley [Sursa foto: Instagram ]

„Îți mulțumesc pentru că mi-ai arătat că iubirea este singurul lucru care contează în viață. Sper să pot să-mi iubesc fiica așa cum m-ai iubit tu, în felul în care i-ai iubit pe fratele și surorile mele.

Mulțumesc pentru că mi-ai dat puterea, inima, empatia, curajul, simțul umorului, manierele, temperamentul, latura rebelă, tenacitatea.

Sunt un produs al inimii tale, surorile mele sunt produsul inimii tale, fratele meu este un produs al inimii tale”,
au fost cuvintele rostite de Ben Smith-Petersen, în numele soției sale, Riley Keough.

Cei doi au deveni părinți pentru prima dată în 2022, iar până acum sarcina a fost ținută secret. Numele fetiței nu a fost dezvăluit. Fiica lui Riley este primul nepot pentru Lisa Marie Presley și primul strănepot pentru Elvis și Priscilla.

lisa marie presley
Riley Keough[Sursa foto: Instagram ]

Riley Keough, prima apariție alături de fiica ei

Riley Keough s-a întors acasă în Los Angeles, după ce și-a îngropat recent mama. Actrița a fost surprinsă în timp ce cobora dintr-un avion privat, pe aeroportul Van Nuys, în timp ce își ține fetița în brațe, potrivit TMZ.

Este pentru prima dată când fiica Lisei Marie Presley s-a afișat cu fetița ei în public. Alături de cele două se afla și soțul actriței, care s-a aflat în permanență lângă soția lui.

Lisa Marie Presley a murit pe data de 12 ianuarie 2012, la doar câteva ore după ce a fost internată în spital pentru o urgență medicală.