Lansări muzicale

Ștefan Bănică și Liviu Teodorescu au lansat piesa „Ne vedem într-un vis”

Ștefan Bănică și Liviu Teodorescu au lansat piesa „Ne vedem într-un vis”
Ștefan Bănică și Liviu Teodorescu au lansat piesa „Ne vedem într-un vis” [Sursa foto: Facebook]
Ștefan Bănică și Liviu Teodorescu și-au unit vocile și au lansat piesa „Ne vedem într-un vis”. Dă play și spune-ne cum ți se pare cea mai fresh colaborare a momentului!

Ștefan Bănică a revenit în atenția fanilor cu o piesă nouă, intitulată „Ne vedem într-un vis”, în colaborare cu Liviu Teodorescu. Versurile piesei au fost scrise de Liviu Teodorescu și Ștefan Bănică, iar la compoziție, ei doi artiști au lucrat cu Ionuț Marius Vasilache. Producția cântecului, mix-ul și master-ul fiind realizate de Max Kissaru. În ceea ce privește videoclipul piesei, acesta este regizat de Loyal Trip Cartel.

Ne vedem într-un vis" e o colaborare inedită.

Mi-a plăcut piesa de prima dată de când am ascultat-o și mi-a mai plăcut cum ne-am potrivit ca voci pe acest cântec, eu cu Liviu Teodorescu. Liviu e un artist din noua generație care tratează muzica cu seriozitate, implicare și profesionalism. Și mă bucur să cântăm împreună. E o piesă sensibilă și cu un text bun. Sper să vă placă și piesa și videoclipul", a declarat Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică & Liviu Teodorescu - Ne vedem într-un vis
Ștefan Bănică & Liviu Teodorescu - Ne vedem într-un vis[Sursa foto: Instagram]

”Pentru mine și nu numai, Ștefan Bănică este o legendă vie și, având presiunea asta pe umeri, mi-a fost destul de greu la început. Am avut un timp impresia că nimic din ce fac nu e destul de bine. Dar atitudinea lui permanent optimistă și relaxată m-a făcut să mă relaxez și eu, să capăt încredere și să mă bucur de sesiuni de lucru în studio din care am învățat enorm. Eu și Ionuț Vasilache am început ideea acestei piese și sunt super fericit că a dus-o la alt nivel, i-a plăcut și s-a implicat cu o vigoare, cu o prezență și cu o sete pe care rar le vezi la un artist atât de bine implementat în conștiința publicului. Colaborarea asta mă onorează și îmi dă greutate", a adăugat și Liviu Teodorescu.

Ștefan Bănică & Liviu Teodorescu - Ne vedem într-un vis
Ștefan Bănică & Liviu Teodorescu - Ne vedem într-un vis[Sursa foto: Instagram]

Videoclip: Ștefan Bănică & Liviu Teodorescu- Ne vedem într-un vis