Stiri mondene

Ștefan Bănică Jr. a făcut anunțul mult așteptat de fani! Ce se întâmplă, de fapt, cu concertul de Crăciun: „Am sperat până în ultima clipă”

Ce se întâmpă cu concertul de Crăciun al lui Ștefan Bănică
Ce se întâmpă cu concertul de Crăciun al lui Ștefan Bănică [Sursa foto: Instagram]
Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre concertul de Crăciun din acest an. Ce se întâmplă cu evenimentul anual de la Sala Palatului?!

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai iubiți și talentați artiști din România, care a stabilit adevărate reorduri prin intermediul concertelor sale de Crăciun. Mai mult, cântărețul a reușit să câștige admirația publicului încă de la o vârstă fragedă, atunci când a jucat în filmul fenomen „Liceeni”. De-a lungul carierei sale în industria muzicală, concertele artistului de la Sala Palatului sunt o tradiție de neratat. Ani la rând, Ștefan Bănică Jr.

și-a obișnuit fanii să scoată la vânzare biletele pentru concertele sale de Crăciun. Din nefericire, anul acesta susținătorii au avut parte de o mare dezamăgire, atunci când au observat că anunțul nu a mai fost postat. 

Ce se întâmpă cu concertul de Crăciun al lui Ștefan Bănică
Ce se întâmpă cu concertul de Crăciun al lui Ștefan Bănică[Sursa foto: Instagram]

Ștefan Bănică Jr. nu renunță la concertul tradițional de Crăciun

Din cauza pandemiei de coronavirus, Ștefan Bănică Jr. a fost nevoit să-și anuleze concertul de Crăciun. Deși a luat această decizie radicală, artistul vrea să le facă o bucure fanilor și continuă tradiția. Prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele sociale, cântărețul și-a anunțat fanii că anul acesta va fi un concert live, realizat în platoul unei emisiuni de televiziune. Pentru al 20-lea an consecutiv, cântărețul este pregătit să aducă admosfera magică a Crăciunului în casele românilor.

Citeste si: Ștefan Bănică Jr, declarații emoționante despre familie și părinții săi: „Sunt sursa mea de energie unică”

„Dragii mei! Știu că așteptați de mai multa vreme un semn de la mine referitor la concertul de Crăciun din acest an. Am primit foarte multe mesaje de la voi, atât din țară, cât și din afară țării. Anii trecuți, mulți dintre voi, cei care nu locuiau în București, vă programați chiar și concediile în așa fel încât să ajungeț i la concertele mele de la Sala Palatului. Și era extrem de magulitor, dar și responsabil față de voi și față de această producție uriașă, care este concertul de Crăciun. Anul acesta am sperat până în ultima clipă că vom putea organiza tradiționalul concert de Crăciun la Sala Palatului. Însă, după cum bine știți, au existat și există în continuare restricții referitoare la organizarea concertelor în sălile de spectacol și o nesiguranță pe care o resimțim cu toții, pe toate planurile. Un grad de ocupare a sălii de 30%, chiar și de 50%, cum s-a hotarat acum câteva zile, ar fi creat mâhnire și frustrare, atât pentru voi, cât și pentru mine.

Ce se întâmpă cu concertul de Crăciun al lui Ștefan Bănică
Ce se întâmpă cu concertul de Crăciun al lui Ștefan Bănică[Sursa foto: Instagram]

Pentru că show-ul de Crăciun înseamnă acea energie fantastică care se naște acolo, bucuria de a fi toți împreună, nu doar o parte, când trăim la unison emoția și magia acestui concert. Voi, publicul, cei care veniți la concertele mele de Crăciun, așa cum am spus de atâtea ori, sunteți a doua mea familie cu care sărbătoresc Crăciunul. Și atunci cum m-aș fi simțit când le-aș fi spus unora “nu veniți, că nu e voie”? E ca și cum le-aș fi spus unora dintre membrii familiei: “voi nu veniți la masa de Crăciun, că nu vă pot primi pe toți în casă!” Asta a fost sentimentul pe care l-am avut când am fost pus în situația de a alege cum să facem concertul anul asta.

Citeste si: Ștefan Bănică Jr. a spus abia acum! De ce nu l-a lăsat pe fiul său, Radu, să participe la o cunoscută emisiune tv: “Băi, băiatule, ce statut ai tu?”

Am înțeles și nu comentez regulile, ci e doar o constatare pe care am considerat necesar s-o fac. În concluzie, concertul de Crăciun nu ar fi fost posibil la Sala Palatului anul acesta în condițiile în care ne întalneam acolo până în 2019. Și atunci am decis, din respect pentru tot ce-am realizat în acești ani, pentru publicul meu și pentru munca enormă care se află în spatele organizării unui astfel de eveniment, să nu facem acest spectacol la Sala Palatului cu jumătăti de masură. Ne vedem pe 25 dec, ora 23:45, la ANTENA 1!”, a scris Ștefan Bănică Jr. pe Instagram.