Stiri

”Star Trek: Discovery” se va încheia cu sezonul 5 în 2024

”Star Trek: Discovery” se va încheia cu sezonul 5 în 2024
Star Trek: Discovery [Sursa foto: Instagram]
Povestea ”Star Trek: Discovery” a ajuns la final după multe aventuri prin galaxie în încercarea de a întâlni noi forme de viață și de a descoperi noi planete.

Paramount+ a dezvăluit că ”Star Trek: Discovery” se va încheia cu cel de-al cincilea sezon în 2024. Serialul a debutat în 2017 și a urmărit povestea echipajului navei spațiale Discovery, condus de actorul Sonequa Martin-Green, în rolul căpitanului Michael Burnham. Filmările pentru ultimul sezon al serie s-au termiant pe 20 noiembrie 2022, iar în prezent acesta se află în producție. Iată despre ce este vorba în noua călătorie prin galaxie a personajelor tale preferate. 

Citește și: Decizia radicală luată de Oana Matache după hate-ul din mediul online. Nimeni nu se aștepta la asta din partea ei

”Star Trek: Discovery” se va încheia cu sezonul 5 în 2024
Star Trek: Discovery[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Sezonul trei al serialului original ”Star Wars: The Mandalorian” s-a lansat pe Disney+

Despre ce este sezonul 5 din ”Star Trek: Discovery”?

Acțiunea din ultimul sezon ”Star Trek: Discovery” are loc în 2255, cu aproape 10 ani înainte de evenimentele care s-au petrecut în ”Star Trek: The Original Series”.

Fanii vor putea urmări aventurile echipajului de pe nava Discopery, condus de căpitanul Gabriel Lorca și cu ofițerul Flotei Stelare Michael Burnham. Povestea se concetrează în jurul personajului interpretat de Sonequa Martin-Green, după ce instigă un conflict între Federația Unită a Planetelor și Imperiul Klingon. Astfel, ”Star Trek: Discovery” va aduce în atenția fanilor o poveste extraordinară despte moralitate și sinceritate.

”Star Trek: Discovery” se va încheia cu sezonul 5 în 2024
Star Trek: Discovery[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Veștii bune pentru fanii seriei „Stăpânul Inelelor”! Warner Bros a anunțat oficial noi filme

„Star Trek: Discovery este un favorit peren al serviciului, apropiat și drag inimilor legiunilor de fani Star Trek, precum și a tuturor celor de aici la Paramount+”, a declarat Tanya Giles, director de programare la Paramount Streaming.

Din distribuția spin-off-ului fac parte actori consacrați: Doug Jones, Shazad Latif, Anthony Rapp, Mary Wiseman, Jason Isaacs, Wilson Cruz, Anson Mount, David Ajala, Rachael Ancheril, Blu del Barrio și Tig Notaro.

„Serialul, distribuția și creațiile sale incredibile au inaugurat o nouă eră pentru Star Trek, când a debutat în urmă cu peste șase ani, îmbrățișând viitorul streaming-ului cu povestiri serializate, aducând la viață personaje profunde și complexe care onorează moștenirea lui Gene Roddenberry de a reprezenta diversitatea și incluziunea. Acest ultim sezon va surprinde echipa noastră iubită într-o nouă aventură și abia așteptăm să sărbătorim impactul seriei asupra francizei care va ajunge la sezonul 5 la începutul anului viitor”,  au declarat producătorii.