Stiri

Sezonul trei al serialului original ”Star Wars: The Mandalorian” s-a lansat pe Disney+

Sezonul trei al serialului original ”Star Wars: The Mandalorian” s-a lansat pe Disney+
Star Wars: The Mandalorian [Sursa foto: Facebook]
Sezonul 3 al serialului ”Star Wars: The Mandalorian” continuă călătoria galactică a lui Don Djarin și a micului Grogu. Iată la ce ar trebui să se aștepte fanii.

Sezonul 3 al serialului ”Star Wars: The Mandalorian” s-a lansat pe Disney+ pe data de 1 martie, iar fanii pot urmări mai multe episoade în care se continuă călătoria galactică a lui Din Djarin, micului Grogu şi a celorlalte personaje. Serialul live-action din universul Star Wars a debutat în 2019 și a avut până acum 16 capitole. Pe lângă sezonul 3, producătorii au confirmat deja şi un al patrulea sezon.

Iată la ce trebuie să se aștepte fanii în cel mai nou sezon al celebrului serial. 

Citește și: VIDEO Avertismentul dur al Shakirei în cel mai recent interviu acordat unui jurnalist mexican. Cea vizata este din nou Clara Chia Marti?

Sezonul trei al serialului original ”Star Wars: The Mandalorian” s-a lansat pe Disney+
Star Wars: The Mandalorian[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Am fost devastată”: Jenna Ortega explică de ce nu s-a putut alătura sezonului 4 din ”You”

La ce trebuie să se aștepte fanii în sezonul 3 al serialului ”Star Wars: The Mandalorian”?

Intriga se desfăşoară la cinci ani de la acţiunea din filmul „ Star Wars: Episodul VI- Întoarcerea lui Jedi”, lansat în 1983.  Mandalorianul, personaj interpretat de Pedro Pascal, este un reputat vânător de recompense din perioada Noii Republici, care se întâlneşte în călătoria sa cu un Copil înzestrat cu puteri.

Evenimentele au loc la câţiva ani după căderea Imperiului Galactic și îi au în centru pe mandalorieni.  

Sezonul trei al serialului original ”Star Wars: The Mandalorian” s-a lansat pe Disney+
Star Wars: The Mandalorian[Sursa foto: Facebook]

Mandalorienii sunt un popor multirasial a cărui istorie a început cu mii de ani înaintea fondării Republicii. Sunt cunoscuţi în primul rând drept cei mai buni războinici neînfricaţi, şi se remarcă prin armura şi căştile lor speciale. Aceștia se ghidează după mai multe legi străvechi, dintre care cele mai importante sunt faptul că un mandalorian nu trebuie să-şi scoată niciodată casca, iar motto-ul lor principal este „Aceasta este calea", referindu-se la valori strict definite.

Unul dintre cele mai cunoscute personaje este Copilul, micul companion al personajului principal. Grogu este numele lui, iar fani află acest lucru abia în capitolul 16, atunci cand acesta îl dezvăluie lui Ahsoka, membră a ordinului Jedi. Se pare că acest personaj are 50 de ani și posedă puternica Forţă de care dispun Jedi. Faima lui Grogu a devenit o parte importantă a culturii pop și aparţine aceleiaşi rase ca şi legendarul maestru Yoda. 

Citește și: Veștii bune pentru fanii seriei „Stăpânul Inelelor”! Warner Bros a anunțat oficial noi filme

Care sunt numele celebre care au contribuit la succesul serialului ”Star Wars: The Mandalorian”?

Se pare că serialul ”Star Wars: The Mandalorian” a ajuns atât de popular și datorită numelor celebre care fac parte atât din distribuție, cât și din procesul de producție. Producătorul executiv este Jon Favreau, cel care a regizat primele două părţi din „Iron Man" şi a avut un rol important în universul Marvel. Acestuia i s-au alăturat Dave Filoni și Kathleen Kennedy, iar personajul principal este interpretat de Pedro Pascal. Regizorii serialului până în prezent au fost Taika Waititi, Bryce Dallas Howard, Deborah Chow şi Rick Famuyiwa. 

Sezonul trei al serialului original ”Star Wars: The Mandalorian” s-a lansat pe Disney+
Star Wars: The Mandalorian[Sursa foto: Instagram]

Premiera „The Mandalorian" a fost apreciată atât de critici, cât şi de telespectatori, iar datorită succesului înregistrat, producătorii lucrează la noi sezoane și spin-off-uri. Producția a primit numeroase premii de-a lungul timpului, printre care și 14 premii Emmy, un premiu Saturn și o distincţie Critics Choice Super Awards. În 2021, The Mandalorian a fost nominalizat şi la Globurile de Aur la categoria Cel mai bun serial dramatic.