Stiri

Veștii bune pentru fanii seriei „Stăpânul Inelelor”! Warner Bros a anunțat oficial noi filme

Veștii bune pentru fanii seriei ”Stăpânul Inelelor”! Warner Bros a anunțat oficial noi filme
Stăpânul Inelelor [Sursa foto: Instagram]
Warner Bros pregătește noi filme adaptate după „Stăpânul Inelelor”. Iată ce au anunțat reprezențanții studioului de film.

Studioul de film Warner Bros a confirmat că mai multe filme inspirate din seria „Stăpânul Inelelor” se află în desfășurare și urmează să fie lansate. Filmele originale, din a căror distribuție au făcut parte Sir Ian McKellen, Elijah Wood și Orlando Bloom, au obținut încasări de aproximativ 2,5 miliarde de lire sterline la box office. Producțiile au câștigat, de asemenea, mai multe premii Oscar, iar filmul ”The Return of the King” din 2004 a câștigat premiul pentru cel mai bun film și cel mai bun regizor datorită lui Peter Jackson.

Citește și: ”Nu funcționează la mine. Am încercat orice”. Theo Rose s-a descărcat în fața fanilor. Cu ce problemă se confruntă artista în aceste momente

Veștii bune pentru fanii seriei ”Stăpânul Inelelor”! Warner Bros a anunțat oficial noi filme
Stăpânul Inelelor[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Filme și seriale care apar pe Disney+ în martie 2023

Worner Bros anunță oficial noi filme „Stăpânul Inelelor” 

Vestea a fost anunțată de directorul executiv al Warner Bros, David Zaslav, după ce fanii s-au bucurat de episoadele serialului ”The Lord of the Rings: Rings of Power”, ce a fost difuzat pe Amazon.

Trilogia cinematografică a început în 2001 și de atunci a strâns 17 premii Oscar. 

„Cu toată amploarea şi detaliile minunat asamblate în cele două trilogii, universul vast, complex şi uluitor visat de J.R.R. Tolkien a rămas în mare parte neexplorat în industria filmului”, au declarat într-un comunicat cei doi copreşedinţi ai grupului Warner Bros, Michael De Luca şi Pam Abdy.

Citește și: Filme și seriale care apar pe Netflix în martie 2023

Producătorii spun că a costat aproximativ 800 de milioane de lire sterline pentru a realiza filmele din seria „Stăpânul Inelelor”, iar povestea acestora urmărește viața de pe Pământ cu mii de ani în urmă. Lucrările la a doua serie au început în octombrie anul trecut, iar ulterior compania suedeză de jocuri, Embracer Group, a cumpărat drepturile de adaptare ale operei autorului JRR Tolkien, inclusiv „Stăpânul Inelelor” și „Hobbitul”.

Veștii bune pentru fanii seriei ”Stăpânul Inelelor”! Warner Bros a anunțat oficial noi filme
Stăpânul Inelelor[Sursa foto: Instagram]

Într-o declarație pentru Variety, Peter Jackson și colaboratorii săi, Fran Walsh și Philippa Boyens, au spus că Embracer Group și Warner Bros „ne-au ținut la curent la fiecare pas” despre potențialele filme noi, adăugând: „Așteptăm cu nerăbdare să vorbim mai departe cu ei pentru a le auzi viziunea pentru continuarea francizei.”

Lee Guinchard, cel care conduce compania suedeză, a spus că Embracer Group este „încântată” să lucreze cu Warner Bros și, de asemenea, cu New Line Cinema, care a produs celelalte trei filme „Stăpânul Inelelor”. De asemenea, reprezentanții companiei promit că vor „aduce lumea incomparabilă a lui JRR Tolkien înapoi pe marele ecran în moduri noi și interesante”. Fanii ar trebui să se aștepte ca noile filme să acopere conținutul cărților, mai degrabă decât să reinterpreteze filmele lansate anterior.