Stiri

„Squid Game” are un rival! Va fi oare mai bun noul serial coreean de pe Netflix

„Squid Game” are un rival! Va fi oare mai bun noul serial coreean de pe Netflix
Squid Game [Sursa foto: slashfilm]
Un nou serial coreean de pe Netflix îi face concurență lui „Squid Game”. Vezi care este serialul despre care vorbește toată lumea!

După ce serialul „Squid Game” a cucerit internetul, o altă producție coreeană de pe Netflix primește laude din toate părțile. Deși era greu de crezut că platforma de steaming o să vină atât de repede cu un concurent, serialul „Extraordinary Attorney Woo” devine din ce în ce mai popular.

„Squid Game” are un rival! Va fi oare mai bun noul serial coreean de pe Netflix
Extraordinary Attorney Woo[Sursa foto: netflix]

Despre ce este serialul fenomen „Extraordinary Attorney Woo”?

Cei care au văzut deja serialul cred că ar putea să ajungă sau chiar să întreacă succesul lui „Squid Game ”.

„Extraordinary Attorney Woo” este pe locul 1 în opt țări și este prezent în primele zece poziții din alte 22 de țări. Cifrele arată că producția se află pe drumul cel bun și atrage fanii fiind un serial fermecător, inteligent și cu situații excepționale care merită văzute.

Citeste si: Netflix recrutează participanți pentru un concurs inspirat de „Squid Game”. Premiul este de 4,5 milioane de dolari

Woo Young-Woo este o femeie inteligentă, dar care suferă de autism. Totuși, acest lucru nu pare că o împiedice să lucreze ca avocat stgiar la o mare firmă de avocatură. Nu uită niciodată ceea ce vede, dar îi lipsesc abilitățile sociale și empatia. În timp ce lucrează, ea se confruntă cu prejudecăți și iraționalități împotriva ei, dar reușește să rezolve cazurile într-un mod unic și crește ca avocat.

Deoarece protagonista serialului înfățișează o persoană care suferă de autism, serialul „Extraordinary Attorney Woo” ar putea pune într-o lumină favorabilă persoanele care se confruntă cu aceeași boală. Se așteaptă ca serialul, deși nu înfățișează fidel realitatea și a primit și critici, să aducă noi oportunități pentru a înlătura prejudecățile.

Primele declarații despre sezonul 2 al serialului „Squid Game”

Finalul primului sezon al serialului a lăsat loc pentru o continuare și spre fericirea fanilor, creatorul serialului, Hwang Dong-hyuk, a declarat că „plănuiește” să continue producția cu un nou sezon, mai ales după succesul primului. „Este chiar acum în capul meu(...), dar cred că este prea devreme să vă spun când şi cum va avea loc", a spus el.

„Squid Game” are un rival! Va fi oare mai bun noul serial coreean de pe Netflix
Squid Game[Sursa foto: seventeen]

Citeste si: Netflix a anunțat oficial sezonul doi al serialului fenomen -„Jocul calamarului”/ „Squid Game”

Primul sezon al serialului a suportat multe presiuni pentru a ajunge la succesul de astăzi, 12 ani au fost necesari pentru a aduce la viață serialul și doar 12 zile pentru ca „ Squid Game ” să ajungă cel mai popular serial de pe Netflix. Pentru sezonul doi este evident că se va lucra la aceeași intensitate pentru a da publicului larg o continuare și mai bună. Deși nu există încă o dată sigură, confirmarea lui Hwang Dong-hyuk pare să mai calmeze nerăbdarea fanilor.