Stiri

Netflix va edita o scenă sensibilă din serialul ”Jocul Calamarului”

Netflix va edita o scenă sensibilă din serialul ”Jocul Calamarului”
[Sursa foto: Facebook ]
Cei de la Netflix sunt nevoiţi să editeze o scenă din serialul "Jocul Calamarului".

 Viaţa unei femei din Coreea de Sud a fost dată peste cap, din cauza unei secvenţe din serialul "Jocul Calamarului". Acum, Netflix va trebui să editeze o scenă, dar şi să suporte daunele aduse femeii.

Netflix va edita o scenă din serialul "Jocul Calamarului"

  Squid Game este cel mai la modă serial din lume la ora actuală. Milioane de oameni urmăresc show-ul sud-coreean, însă Netflix are şi pierderi din cauza serialului.

Numărul de telefon care apare pe cartea de vizită din "Jocul Calamarului" este real şi aparţine unei femei de afaceri din Coreea de Sud, care nu are absolut nimic de-a face cu serialul. Femeia a observat că primeşte tot felul de mesaje ciudate şi că este sunată de lume necunoscută, dar nu ştia exact despre ce este vorba, până când o prietenă i-a spus că numărul ei de telefon apare în serial.

Netflix va edita o scenă sensibilă din serialul ”Jocul Calamarului”

 Cum "Squid Game" a luat amploare, tot mai multă lume a sunat la numărul respectiv, terorizând-o pe femeie. "Am ajuns într-un punct în care nu mai pot avea o viaţă obişnuită. Acesta este un număr de telefon pe care îl folosesc de mai bine de zece ani, aşa că nu vreau să renunţ la el. Ar trebui să renunţ la cel puţin patru mii de numere de telefon. Prima dată nu mi-am dat seama ce se întâmplă, apoi prietena mea mi-a spus despre Squid Game şi atunci m-am prins", a declarat femeia.

Netflix va edita o scenă sensibilă din serialul ”Jocul Calamarului”

 Aceasta a declarat că Netflix i-a propus deja să o despăgubească, dar a refuzat prima ofertă, de 4,2 milioane de dolari. "Împreună cu echipa de producţie lucrăm pentru a rezolva problema, ceea ce înseamnă că vom edita scenele cu numerele de telefon", se arată într-un comunicat Netflix.

 Serialul "Squid Game" a fost lansat pe Netflix pe 17 septembrie şi în doar zece zile, a devenit cel mai vizionat serial în 90 de ţări.