Stiri mondene

Soțul Oanei Radu vorbește despre problemele de cuplu: „Ea nu trebuie să mai mintă”

Oana Radu, probleme cu soțul ei
Oana Radu, probleme cu soțul ei [Sursa foto: Instagram]
Oana Radu, fosta concurentă de la „Bravo, ai Stil! Celebrities” a dezvăluit la un moment dat că a fost un pas de a se despărți de soțul ei.

Artista a ajuns la o siluetă de invidiat cu ajutorul soțului ei, Cătălin Dobrescu, dar le-a dezvăluit fanilor din mediul online că nu a fost deloc simplu. Cătălin Dobrescu venise către ea cu un program de slăbit foarte bine pus la punct, doar că nu tot timpul Oana Radu a și putut să se țină de el. Din acest motiv, cei doi ajungeau să se certe, ba chiar la un moment dat, soțul ei și-a făcut bagajele, determinat fiind că trebuie să plece dacă Oana nu face o schimbare în viața ei. 

Oana Radu, probleme cu soțul
Oana Radu, probleme cu soțul[Sursa foto: Facebook]

Soțul Oanei Radu, dezvăluiri despre certurile din cuplu: „Este frustrant...”

Oana Radu a dezvăluit că nu de puține ori a mâncat pe asuns, în baie, pentru că nu se putea abține. Până la un moment dat când soțul ei a observat că Oana nu slăbea oricât sport ar fi făcut. Acela a fost momentul în care cei doi au avut o discuție foarte serioasă în care soțul ei i-a explicat cât de mult muncește ca ea să poată ajunge la kilogramele dorite. 

Oana Radu, probleme cu soțul
Oana Radu, probleme cu soțul[Sursa foto: Facebook]

„Ea nu trebuie să mă mai mintă, pentru că dacă eu știu ceea ce ea face, eu știu cum trebuie să pun exact problema.  Bun, ai mâncat 500 de kalorii în plus, hai să vedem cum facem. Plus de asta, este și frustrant! Dacă tu știi că îți faci meseria cât poți de bine și vine cineva și joacă niște farse și spune că stai că nu a fost bine, stai așa un pic! Înseamnă că nu mai ești bun”,  a

declarat Cătălin Dobrescu, soțul Oanei Radu. 

Oana Radu, probleme cu soțul
Oana Radu, probleme cu soțul[Sursa foto: Facebook]

Oana Radu a recunoscut că l-a mințit pe soțul ei în legătură cu regimul pe care îl ținea, dar asta și pentru că a fost o trecere mult prea bruscă de la un stil de viață la altul. 

Cătălin a venit cu un stil de viață de civilizat, extrem de focusat, extrem de disciplinat, foarte, foarte bine pus la punct. Eu am venit cu un stil de viață totalmente delăsător, fără niciun fel de program, fără niciun fel de țintă.  Mâncarea mă făcea fericită, mă făcea să mă simt bine. Mâncarea era singura fericire. În momentul în care lucrurile astea două s-au unit, eu îmi doream să fac parte din stilul lui de viață, însă trecerea era prea bruscă. Știi, dependența nu te lasă niciodată”, a mai adăugat Oana Radu.