Stiri mondene

Oana Radu regretă comportamentul din „Bravo, ai Stil, Celebrities”: „Cel mai dureros a fost că în acele mesaje găseam puțin adevăr despre mine!”

Oana Radu
Oana Radu a recunoscut public că unele acțiuni și declarații din cadrul „Bravo, ai Stil! Celebrities” nu au fost adecvate.

De-a lungul competiției de stil, s-au întâmplate multe! Declarații spuse la nervi, glume făcute pentru show, dar și coaliții între fete. Una dintre concurentele care a vrut cu orice preț să iasă în evidență mai mult decât se putea a fost Oana Radu. Artista încerca deseori să intre într-o discuție în care nu era vizată sau cel mai adesea făcea glume neînțelese de restul concurentelor. Aceste acțiuni ale sale nu au fost gândite foarte bine, după cum a declarat chiar ea, însă în momentul în care au început să se difuzeze emisiunile, Oana Radu a observat că mare parte din comportamentul ei a fost interpretat altfel decât ar fi vrut ea să se vadă pe tv. Din acest motiv, aseară, Oana Radu a făcut o serie de Instastory în care și-a cerut scuze pentru tot comportamentul avut în emsisiunea de stil. 

Oana Radu s-a trezit la realitate după ce a citit criticile telespectatorilor. De ce glumele sale din emisiune nu au fost înțelese așa cum și-ar fi dorit? 

Oana Radu a declarat că abia după ce a văzut reacțiile fanilor emisiunii din mediul online, și-a dat seama că acțiunile sale din cadrul competiției nu au ajuns la public așa cum și-ar fi dorit ea. A realizat că ar fi trebuit să fie mai conținută în unele momente și că nu ar fi trebuit să „glumească” atât de des pentru că nu toată lumea gustă același tip de glumă. 

„Vinovată de acele acțiuni sunt doar eu. Aș vrea ca pentru voi să fie un exemplu ceea ce s-a întâmplat cu mine în emisiunea asta. Faptul că eu am învățat enorm de multe lucruri despre mine după ce emisiunile au început să se difuzeze. Faptul că eu am înțeles anumite lucruri când am citit niște mesaje.

Mă raportez la faptul că deși multe mesaje au fost cumva exagerate, cel mai dureros pentru mine a fost faptul că eu în acele mesaje găseam puțin adevăr despre mine. Vă dați seama că acele glume proaste pe care eu le făceam în viața de zi cu zi sau pe unde mai mergeam eu. Mi-am dat seama că de unii oameni pot fi interpetate diferi și nu toți oamenii mă cunosc. Oamenii și știau că eu glumeam când spuneam că nu port chiloți sau cine știe ce prostii mai spuneam eu pe acolo”, a spus Oana Radu. 

Oana Radu

Oana Radu a conștientizat că a pierdut foarte mulți fani în urma comportamentului pe care l-a afișat în cadrum competiției „Bravo, ai Stil! Celebrities”. 

„O părere care e odată formată este greu să o mai schimbi. De asta am zis că am pierdut foarte mulți oameni care mă urmăreau și care îmi ascultau muzica. Mi-aș dori ca pentru toți cei care mă urmăriți să luați aminte la următorul lucru: de multe ori în viață, din dorința de a mulțumi, de a-i atrage pe anumiți oameni, tindem să avem un comportament neplăcut. Eu nu zic acum că m-a pus cineva să fac ceva. Pur și simplu așa m-am comportat eu. Aveți grijă în viață cum reușiți să pășiți. Vreau să țineți minte că în viață cel mai important lucru este să fii un om drept, un om bun și să nu-i lași pe ceilați să te influențeze. Vreau să învățați cât de mult rău poți face printr-un comportament pe care nu-l gândești. E foarte important să gândești ce scoți pe gură. Oamenii care nu te cunosc nu au obligația să te tolereze sau să te scuze”, a mai declarat Oana Radu.