Stiri mondene

Cum arăta Oana Radu pe vremea când nu era celebră? Acum se mândrește că poartă mărimea S la pantaloni

Oana Radu
Oana Radu [Sursa foto: Instagram]
Oana Radu a impresionat pe toată lumea cu vocea ei minunată, dar și cu ambiția pe care a avut-o să slăbească.

Oana Radu se bucură să-i anunțe pe fanii ei de pe Instagram că după mai multe luni de muncă asiduă și de ținut dietă a ajuns să poarte mărimea S la unele haine.

„Da, port mărimea S la anumite obiecte vestimentare. Să fiu sinceră cu voi, nu am niciun secret miraculos, așa cum vă așteptați voi. Pur și simplu am folosit dieta 1 și dieta 2 care în acest moment mi-a transformat complet organismul.

Am și schimbat felul în care făceam sportul. Niciodată nimeni nu o să vă recomande să nu faceți sport.
Sunt din ce în ce mai slabă și asta mă face foarte fericită și voi arăta superb. Pentru că o să am mult sport o să mănânc sănătos și de ce nu, o să am și anumite intervenții care o să mă facă să arăt și mai și”, a anunțat Oana Radu pe Insta-story, seara trecută. 

Oana Radu
Oana Radu [Sursa foto: Instagram]

Cum arăta Oana Radu la 17 ani, pe vremea când a participat la un concurs de talente 

Concurenta de la „Bravo, ai Stil! Celebrities” a avut mai multe urcușuri și coborâșuri în viață și la fel s-a întâmplat și cu greutatea ei. Artista nu se sfiiește să le arate fanilor cum arăta ea pe vremea când cântarul arăta peste 100 de kilograme. 

Oana Radu
Oana Radu [Sursa foto: Captură YouTube]

Artista a devenit cunoscută după ce a participat la un concurs important de talente, în 2012. Oana Radu i-a impresionat pe toți jurații cu vocea sa, dar nu seamănă nici pe departe cu persoana care a devenit astăzi. Oana cântărea atunci mult peste 100 de kilograme, iar în ceea ce privește fizionomia feței, este o schimbare de la cer la pământ. 

Citeste si: Oana Radu, apariţie de infarct! S-a fotografiat aproape goală, în pat, după ce a slăbit miraculos

Oana Radu
Oana Radu [Sursa foto: Captură YouTube]

Acum, la opt ani de la momentul în care s-a lansat în muzică, Oana Radu se bate pentru titlul de „Cea mai Stilată Femeie din România” și este considerată de jurații „Bravo, ai Stil”, cea mai frumoasă concurentă din platou.