Stiri mondene

Soția Prințului Harry, gânduri sinucigașe! Meghan Margle acuză familia regală de rasism: ”Pur și simpu nu mai voiam să fiu în viață”

Meghan Margle
Meghan Margle [Sursa foto: Captură TV]
În interviul oferit celebrei prezentatoare Oprah Winfrey Prințul Harry și Meghan Markle au vorbit despre problemele lor cu familia regală.

În anul 2018, prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în secret cu trei zile înainte de ceremonia fastuoasă. În cadrul unui interviu, soția Prințului Harry a susținut că atât ea, cât și Harry au spus „DA” în faţa arhiepiscopului de Canterbury, Justin Welby. „ Nimeni nu ştie. Dar l-am chemat pe arhiepiscop şi i-am spus: Acest spectacol este pentru lume, dar noi vrem ca uniunea noastră să fie între noi", a mărturisit Meghan Markle.

Pentru prima dată, Prințul Harry și Meghan Markle au vorbit despre motivele retragerii din familia regală. Mai exact, celebra actriță americană acuză membrii familiei regale de rasism, însă Meghan nu a dezvăluit numele celor pe care i-a acuzat de rasism. Potrivit spuselor sale, Palatul Buckingham a refuzat să acorde protecţie lui Archie. Fiului lor în vârstă de un an, i-a fost negat titlul de prinţ din cauza îngrijorărilor legate de culoarea pielii sale.

„Ei nu au vrut ca el să fie prinţ", a mai adăugat soția Prințului Harry. Totodată, Prințul Harry a recunoscut că familia lui a tăiat sursele de finanțare, fiind foarte dezamăgit de tatăl său, Prințul Charles. 

Meghan Margle și Prințul Harry
Meghan Margle și Prințul Harry

Meghan Markle susține că a avut gânduri sinucigașe

Spre surprinderea tuturor, cunoscuta actriță americană a făcut dezvăluiri uluitoare.

Mai exact, Meghan Markle a vrut să se sinucidă. „ Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare",  a mărturisit cu ochii în lacrimi, Meghan.

„Şi m-am dus să văd instituţia şi am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie", a mai adăugat celebra actriță.