Stiri mondene

Meghan Markle a pierdut al doilea copil în iulie: „Ştiam, în timp ce-mi strângeam la piept întâiul născut, că l-am pierdut pe al doilea“

Meghan Markle
Meghan Markle [Sursa foto: Hepta]
Meghan Markle a făcut dezvăluiri dureroase în cadrul unui interviu pe care l-a oferit pentru a-i îndemna pe oameni să se întrebe mai des „cum se simt”.

Ducesa de Sussex a mărturisit în cadrul unui interviu care a fost publicat în „New York Times” că în luna iulie a acestui an a pierdut cel de-al doilea copil al său cu Prințul Harry.

Meghan Markle
Meghan Markle [Sursa foto: Daily Mail]

Meghan Markel a povestit că atât ea cât și Prințul Harry au fost devastați când au ajuns la spital și au aflat că au pierdut un copil.

Fosta actriță în vârstă de 39 de ani a dezvăluit că a simțit că ceva nu este în regulă în ziua în care a pierdut sarcina. În ziua în care a pierdut  copilul părea că este o zi ca oricare alta. S-a trezit, a hrănit cățeii, a ordonat hăinuțele lui Archie, înainte de a-și prinde părul într-o coadă de cal pentru a-l putea lua pe fiul ei din pătuț, așa cum a declarat ea, potrivit Daily Mail.

Meghan Markle
Meghan Markle [Sursa foto: Hepta]

„După ce i-am schimbat scutecul, am simţit o crampă puternică. M-am aşezat pe podea cu Archie în braţele mele, fredonând un cântec de leagăn care să ne calmeze pe amândoi, într-un contrast izbitor cu sentimentul pe care-l aveam: că ceva nu este în regulă. Ştiam, în timp ce-mi strângeam la piept întâiul născut, că l-am pierdut pe al doilea", scrie Meghan în articolul de opinie „Pierderi pe care le împărtăşim”.

Meghan Markle încurajează oamenii să se întrebe mai des cum se simt

Meghan a declarat că a scris acest articol pentru a-i încuraja să fie mai deschiși și să nu se ferească să vorbească despre astfel de probleme care de obicei sunt un subiect tabu. 

La câteva ore după ce a simțit acea durere puternică a mers la spital cu Prințul Harry.

Meghan Markle
Meghan Markle [Sursa foto: Hepta]

„Să pierzi un copil înseamnă să porți o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar despre care puțini vorbesc”, a adăugat ea.

Reamintind interviul emoționant cu jurnalistul Tom Bradby, în care ea a spus, întrebată cum se simte, „Mulțumesc că mă întrebi, nu mulți întreabă asta, dar este un lucru extrem de greu să continui totul și în spatele camerelor”, Meghan spune acum: „I-am răspuns sincer, neștiind că ceea ce am spus va rezona cu atât de multe mămici”.