Stiri mondene

Sore, cum ai ajuns sa ai flexiblitatea asta?

Sore, cum ai ajuns sa ai flexiblitatea asta?
Este întreabarea care stă pe buzele fanilor după ce artista şi-a arătat veleităţile de gimnastă într-o fotogarfie postată în mediul online.

Sore şi-a pus fanii pe jar după ce a postat o fotografie în care își arată abilitățile de gimnastă. Artista a imortalizat momentul în care stă în pat ține o carte în mână în timp ce piciorul ei este perfect întins spre tavan. În descrierea fotografiei Sore a scris câteva lucruri despre cartea pe care o citește, dar în momentul în care au văzut piciorul perfect întins, numai la carte nu le-a mai stat gândul.

Fanii au vrut să afle mai multe detalii despre modalitatea prin care a ajuns să fie atât de flexibilă. 

„Cartea ca cartea, dar mai bine ne arati cum ai ajuns sa ai flexiblitatea aia, poate ne arati cum lucrezi, daca esti in the mood :D”, „Ești minunată”, „Frumoasă poză”, sunt doar câteva dintre  comentariile fanilor. 

Sore
Sore[Sursa foto: Instagram]

Și pentru că au fost curioși să afle cum i-a ieșit mișcare, Sore a postat și un Insta-story prin care le exemplifică fanilor cum a ajuns la pozitia impresionantă. 

Sore
Sore[Sursa foto: Instagram]

Sore și-a făcut debutul în muzică la „Ploaia Steluțelor”

Sore și-a făcut debutul în muzică încă de la o vârstă fragedă în cadrul emisiunii „Ploia Steluțelor” prezentată de Cosmin Cernat. După 20 de ani, Sore s-a revăzut cu prezentatorul în cadrul emisiunii „Invitatul de 12” și au povestit despre scrisoarea pe care a trimis-o Sore către producătorii emisiunii „Ploia de Stele” al cărui format s-a transpus mai apoi și în „Ploaia Steluțelor”. 

„Părinții mei au știut să-mi insufle de mică încrederea în forțele proprii și în vise. Îmi aduc aminte că aveam 8-9 ani, la televizor era varianta de adulți a acestei emisiuni, „Ploaia de Stele” și îmi placea foarte mult. Îmi doream foarte mult să fac ce fac oamenii aceia, doar că îmi doream o emisiune pentru copii. Și atunci am luat o faie și am scris o scrisoare către cei care credeam eu că sunt producătorii acelei emisiuni prin care îi rugam în numele tuturor copiiilor din România să înființeze și emisiunea „Ploaia Steluțelor”. Ca prin minune, s-a înființat și tata pentru a-mi demonstra că visele chiar se împlinesc indiferent cât de greu este, mi-a spus: „uite, a fost de ajuns să scrii ceea ce îți dorești și visul s-a împlinit”, a spus Sore.