Stiri

Uzina de Dume | Sore a dezvăluit secretul unei vieți fericite

Sore la Uzina de Dume
Sore a stat de vorbă prin intervenție telefonică cu Mișu și Ștefan și le-a dezvăluit cum petrece de 1 decembrie, dar și cum reușește să fie mereu fericită.

Pe Sore nu am văzut-o altfel decât cu zâmbetul pe buze. Are o carieră minunată, piesa pe care tocmai a lansat-o face furori printre fani, iar relația cu familia ei funcționează de minune.

Cum își menține Sore buna dispoziție? 

Întrebată de băieții de la „Uzina de Dume” cum face să-și mențină starea de bine, Sore a spus că nu este vreo magie la mijloc. 

Mișu și Stefan

Sore: Secretul este fericirea și să râdem mult, să ne înconjurăm de oameni care ne fac să ne simțim bine. 

Ștefan: Adevărul e că Sore are un tonus care face bine celor din jur.

Mișu: Veșnic fresh, în ciuda plictisiților și a celor fără chef de viață.  

Ștefan: O fată și talentată și frumoasă și așa mai departe. 

Sore: Eu primesc complimente. Voi sunteți niște minunați și mă scuzați că nu vă spun suficient. 

Ștefan: Piesa ta „Lasă-mă să-i spun”, împreună cu Tudor de la Fly Project e foarte bună. Avem rubrica noastră „Una din două”, adică dăm două piese, ascultătorii aleg pe care să o asculte integral, iar tu ai detronat-o pe Inna. 

Sore la Uzina de Dume

Sore: Vă mulțumim pentru apreciere! Ne bucurăm că tare mult că ajunge piesa la oameni. Asta e menirea fiecărei lansări. 

Ștefan: Are bucurie în ea piesa. 

Sore: Asta mi-am și dorit pentru că e o perioadă pe care o traversăm cu toții cum putem și avem nevoie de muzică bună care să ne facă să zâmbim, să ne dea un motiv de bucurie în plus de a ne simți bine. 

De 1 decembrie Sore petrece tradițional românește alături de familie și de o fasole cu ciolan tradițională. Și pentru că le-a făcut poftă de mâncare celor doi băieți, a promis că atunci când va merge la Cluj se vor întâlni pentru a servi o porție de varză a la Cluj. Sperăm să se țină de cuvânt cu toții! :)