Lansări muzicale

Sore a lansat „I'm Gonna Miss You” alături de DJ Sava

 Sore va lansa „I'm Gonna Miss You” alături de DJ Sava
Sore va lansa „I'm Gonna Miss You” alături de DJ Sava [Sursa foto: Captură YouTube]
Sore a lansat o melodie alături de DJ SAVA și după ce ieri le-a arătat fanilor varianta fără clip, iată că astăzi avem melodie cu tot cu videoclip.

DJ SAVA și Sore au colaborat pentru prima dată și au lansat melodia „I’m Gonna Miss You”. Melodia în limba engleză are un refren care cu siguranță va rămâne întipărit în mintea ta încă de la prima ascultare.

Cei doi artiști vorbesc în cel mai recent single al lor despre sentimentele de bucurie, tristețe, melancolie și iubire ce se amestecă cu dorul. Deși pentru unii oameni dorul este chinuitor, pentru alții reprezintă o cale de a deveni mai conștienți de ceea ce iubesc. 

Sore și DJ SAVA abia așteaptă să-și audă piesa în cluburi 

„Îmi doream de foarte mult timp să colaborez cu SORE, o consider una dintre cele mai talentate și originale voci din România. Am început să lucrăm la această piesă la începutul pandemiei, iar momentul în care o lansăm mă face să privesc cu optimism următoarea perioadă și să sper că voi putea auzi «I’m Gonn a Miss You» în cluburi curând. Clipul l-am filmat în Tenerife, loc în care am ales să mă mut de ceva vreme”, povestește DJ SAVA.

„Am compus piesa în lockdown, îmi era dor de tot ce nu puteam face și nu știu cum, dar după destul de mulți ani, am scris o melodie în limba engleză. Mă bucur tare că o lansăm în formula aceasta şi sper să ne revenim curând la viața de dinainte de pandemie, pentru că vreau să o aud în toate cluburile și la toate petrecerile”, adaugă SORE.

Versurile melodiei sunt compuse de Sore, iar muzica este scrisă de Sore și DJ SAVA.