Stiri mondene

Smiley și Gina Pistol abia așteaptă să-și cunoască fetița: „Minunea care va veni pe lume anul viitor...”

Smiley și Gina Pistol
Descrierea unei fotografii postate de Smiley pe rețelele de socializare i-a impresionat pe fanii artistului. Ce mesaj i-a transmis fetiței sale?!

Smiley și Gina Pistol radiază de fericire de când au aflat că vor deveni părinți și vor avea o fetiță. Cei doi au petrecut sărbători de vis împreună și este ultimul Crăciun pe care l-au petrecut în doi, alături de familie și apropiați. În scurt timp va veni pe lume fetița celor doi și sunt nerăbdători să facă cunoștință cu ea.

Smiley, fotografie rară alături de familia lui 

Într-un mesaj public postat pe rețelele de socializare, Smiley i-a emoționat pe internauți. Artistul a scris un mesaj special pentru toți cei care îi sunt dragi, dar cuvintele adresate fetiței care va veni pe lume i-a emoționat profund pe fani.

„Sunt recunoscător și fericit pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru oamenii pe care îi iubesc și care mă iubesc, pentru muzică și pentru tot ce a adus muzica în viața mea! Dar cel mai recunoscător sunt pentru minunea care va veni pe lume anul viitor și îmi va completa viața! Iubire și pace vă doresc!”, este mesajul lui Smiley, alături de o fotografie de familie.

Smiley, fotografie rară cu familia

Smiley s-a îmbrăcat la fel ca tatăl său de Crăciun, în vreme ce Gina Pistol a ales să poarte o rochie largă roșie. 

Gina Pistol este însărcinată în șapte luni și abia așteaptă să își strângă fetița în brațe. Graviduța s-a descurcat de minune pe perioada sarcinii, iar colegii de la Chefi la Cuțite chiar au ales să filmeze mai devreme sezonul nouă (Citește și: Care este motivul pentru care au început filmările pentru sezonul 9 Chefi la Cuțite)

Gina Pistol

 Ginuța le-a spus fanelor din mediul online că odată cu evoluția sarcinii a început să obosească și să i se umfle diferite părți ale corpului, printre care și buzele. 

„Am început să obosesc. Mai am puțin și intru în trimestrul trei de sarcină și am început să obosesc foarte repede. Plus că mi se umflă mâinile. Zici că sunt degetele lui Scărlătescu. Să știți că buzele nu sunt umflate, că nu mi-am injectat nimic în ele. De la sarcină e, că mă tot întrebați”, a spus Gina Pistol pe Instagram, în urmă cu câteva săptămâni.