Stiri mondene

Gina Pistol le-a arătat tuturor ecografia fetiței sale

Gina Pistol
După ce a ținut sarcina acunsă mai multe luni, Gina Pistol și-a făcut curaj și le-a arătat fanilor ei din mediul online ecografia fetiței sale.

Gina Pistol și Smiley vor deveni în curând părinții unei fetițe, iar zilele acestea, Ginuța a trecut pe la cabinetul medicului pentru monitorizarea sarcinii. Prezentatoarea tv a făcut o ecografie pe care le-a arătat-o mai apoi și prietenilor din mediul online.

Gina Pistol

Alături de fotografia emoționantă, Gina a atașat pe fundal și melodia „Două inimi” interpretată de Feli și lansată odată cu anunțul sarcinii sale cu Luna. 

Gina Pistol, răsfățată de colegii de platou 

Pentru că este gravidă și încă merge la filmările show-ului culinar, colegii de platou o răsfață cu cele mai delicioase feluri de mâncare. 

Gina Pistol

„Dimineață am ajuns la platou și colegul meu, Cătălin Scărlătescu, mi-a pregătit o supriză dulce. Deci în fiecare zi mă așteapă cu o surpriză dulce”, a spus Gina Pistol în dimineața zilei de vineri. 

Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu

„Așa e frumos! Nu ești tu graviduța noastră, a platoului?”, a spus Cătălin Scărlătescu. 

Frumoasa prezentatoare este extrem de elegantă în cadrul aparițiilor publice, însă recunoaște că a început să întâmpine diverse probleme în alegerea ținutelor de zi cu zi. Gina Pistol consideră că hainele pentru gravide sunt urâte, ba mai mult, parcă sunt confecționate ca o pedeapsă pentru viitoarele mămici. 

Gina Pistol

„Mai am o problemă în perioada asta: hainele. Hainele pentru gravide sunt urâte cu crengi. Zici că te pedepsesc: Aaaa, ești însărcinată? Păi hai să te îmbrăcăm super nașpa, în culori din alea triste. Și trebuie să-mi caut pe ce stil îmi trebuie mie, mărimi mari”, a spus Gina Pistol pe Instastory.