Stiri mondene

Gina Pistol și-a văzut fetița la cel mai nou consult medical: „Ne-am dat seama de trăsăturile ei”

Gina Pistol
Gina Pistol este însărcinată și așteaptă cu sufletul la gură momentul în care se va întâlni cu fiica sa.

Gina Pistol este mai fericită ca oricând de când este însărcinată și le împărtășește fanilor cu are bucurie orice informație nouă despre sarcina sa. La ultimul control pe care l-a făcut, Gina și-a văzut din nou micuța și spune că de data aceasta a putut să-i vadă și mai bine trăsăturile fizice.

Gina Pistol

Fetița lui mama! Mă uitam aseară pe tot dosarul ei, pe toate morfologiile şi ecografiile. Tocmai am încheiat morfologia trimestrului doi în urmă cu câteva zile şi este incredibil cum se dezvoltă de la o săptămână la alta. Dacă la început ne uităm şi nu înţelegeam nimic, acum începe să prindă formă. La morfologia trimestrului 2 am văzut-o mai bine ca niciodată şi ne-am dat seama de trăsăturile ei cât de cât, încă nu este produsul final, dar a fost minunat”, a povestit Gina Pistol, potrivit Libertatea pentru Femei.ro. 

Gina Pistol: Cum să cad, mă, ca mămăliga?  

Gina Pistol s-a speriat de curând când a căzut și și-a provocat o vânătaie. Din fericire,iubita lui Smiley nu s-a lovit foarte tare, dar după aceea i s-a părut foarte amuzant totul și le-a povestit și fanilor de pe Instagram de pățania sa. 

Gina Pistol

„Cum să cad, mă, ca mămăliga? Eu încă nu mi-am revenit. Nu mi s-a mai întâmplat decât în urmă cu 20 și ceva de ani, când eram copil. Și atunci când cădeam, eram supărată pe mine. Dar acum fix ca o mămăligă, când o pui pe blat. Vedeam totul în slow motion, așa cum mă apropii de asfalt și nu am putut să mă reechilibrez. Bine că nu am căzut pe burtă sau în fund. A fost nasol momentul”, a spus Gina Pistol.