Stiri mondene

Smiley, detalii neștiute din culisele hit-ului ”Oficial îmi merge bine”: „Noi nu aveam bani să trecem strada”

Smiley, adevărul din spatele hit-ului «Oficial îmi merge bine» 22 august 2022
Smiley, adevărul din spatele hit-ului «Oficial îmi merge bine» 22 august 2022 [Sursa foto: Captură YouTube]
Smiley a povestit care fost de fapt adevărata poveste din spatele megahit-ului ”Oficial îmi merge bine”.

Smiley a ajuns să fie unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști de la noi din țară, dar până ajunge pe primele locuri în topurile muzicale din România, cântărețul a trecut prin perioade cu multe neajunsuri, până să ajungă la nivelul de notorietate și de bunăstare, din prezent. Invitat în cadrul unui podcast, iubitul Ginei Pistol a povestit cu lux de amănunte povestea din spatele piesei „Oficial îmi merge bine”.

Deși melodia avea un adevărat succes la Radio și TV, Smiley recunoaște că la vremea respectivă nu avea bani nici să treacă strada.

Smiley, adevărul din spatele hit-ului «Oficial îmi merge bine» 22 august 2022
Smiley, adevărul din spatele hit-ului «Oficial îmi merge bine» 22 august 2022[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cum se înțelege Theo Rose cu Smiley la masa juraților? Artista, detalii din culisele concursului muzical: „Sunt înțepături reale, că noi ne certăm acolo”

Noi, înainte să facem albumul «Oficial îmi merge bine», nu aveam bani să trecem strada. Piesa «Am bani de dat, am datorii la stat», eu am făcut-o atunci când făceam «Oficial îmi merge bine», care a fost primul meu album solo, și noi aia trăiam. Pe bune, aia cu «crenvurști cu muștar» pe care o zice Alex Velea în «Dincolo de cuvinte» e adevărată, dar asta era într-o zi bună. Noi aveam clipuri la televizor, piese la radio, dar noi nu aveam bani să trecem strada.”,  a dezvăluit Smiley.

Ce a făcut Smiley cu primii bani câștigați

Smiley se bucură de un succes uriaș, iar într-un interviu a povestit ce a făcut cu primii bani pe care i-a câștigat. Artistul și-a cumpărat din acești bani o pereche de adidași foarte scumpi. Cântărețul a povestit că nici nu s-a bucurat de ei foarte mulți, deoarece i-a uitat la sala de antrenamente. 

Smiley, adevărul din spatele hit-ului «Oficial îmi merge bine» 22 august 2022
Smiley, adevărul din spatele hit-ului «Oficial îmi merge bine» 22 august 2022[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Smiley, declarație de dragoste emoționantă pentru Gina Pistol! Ce cuvine i-a adresat când a fost întrebat de aceasta dacă o mai iubește?!

O pereche de adidași originali. Pfff, cât de mult mi i-am dorit! Au costat o grămadă, mai mult decât ar fi trebuit să dau eu pe o pereche de încălțări.  Dar mi-am făcut damblaua.   Și ca să îmi și primesc lecția de viață, i-am uitat la sală, după un antrenament, chiar în primele zile de purtare”,   a declarat Smiley.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Citește continuarea aici!