Stiri mondene

Smiley a împlinit 39 de ani! Artistul le-a arătat fanilor cum și-a început ziua de naștere: „Celebration”

Smiley a împlinit 39 de ani
Smiley a împlinit 39 de ani [Sursa foto: Instagram]
Astăzi pentru Smiley este o zi foarte importantă. Artistul împlinește frumoasa vârstă de 39 de ani!

Smiley se numără printre cei mai apreciați artiști de la noi. Este implicat într-o mulțime de proiecte și își ține mereu fanii la curent cu toate lucrurile importante din viața sa. Așa s-a întâmplat și acum! Doar că, de data aceasta, iubitul Ginei Pistol le-a arătat internauților cum și-a început ziua de naștere. Prin intermediul unui clip video postat pe Instagram la InstaStory, sărbătoritul zilei de astăzi le-a povestit fanilor că se află la filmările producției „Ramon”, alături de Pavel Bartoș.

Smiley a împlinit 39 de ani
Smiley și Pavel Bartoș[Sursa foto: Instagram]

”Așa încep ziua mea de dimineață, dis de dimineață chiar la răsărit împreună cu domnul Pavel Bartoș. Începem filmările... de fapt, terminăm filmările pentru filmul Ramon”, a spus Smiley.

Citeste si: Smiley a dezvăluit ce a făcut cu primii bani câștigați: „Au costat mult, dar mi-am făcut damblaua”

„Definităm filmările pentru filmul „Ramon” și drept cadou de ziua lui am zis să-i ofer două zile de filmare într-un loc mirific.

La mulți ani, prietene!”,
a adăugat și Pavel Bartoș. 

Smiley a împlinit 39 de ani
Pavel Bartoș[Sursa foto: Instagram]

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de PavelBartos (@pavelbartos)

Ce sacrificii a făcut Pavel Bartoș pentru filmul „Ramon”

Pavel Bartoș a slăbit 12 kilograme pentru rolul din filmul „Ramon”. Îndrăgitul actor a mărturisit că nu ține o dietă anume, însă a început să meargă și la sală de trei ori pe săptămână atunci când are timp.

Pavel Bartoș
Pavel Bartoș[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Gina Pistol, moment emoționant pe scena de la Sala Polivalentă! Vedeta a cântat la concertul lui Smiley: „Așa emoții nu mă așteptam să am”

„Ideea este că nu mi-am propus să dau 10, 15 sau 20 de kilograme. Eu am vrut să slăbesc pentru rolul Ramon din filmul «Ramon», în regia lui Jesus del Cerro. E un om bun la suflet (n.red. – personajul Ramon), care încearcă să facă numai lucruri bune, dar mai mult le strică. Își caută marea iubire, dar să vedem dacă o va găsi sau nu. E o comedie romantică!”, a povestit Pavel Bartoș, în urmă cu ceva timp.