Stiri mondene

Smiley, despre rolul din filmul românesc „Odată pentru totdeauna”: „M-a speriat la început”

Smiley, despre rolul din filmul românesc „Odată pentru totdeauna”
Smiley, despre rolul din filmul românesc „Odată pentru totdeauna” [Sursa foto: Captură YouTube]
Smiley a oferit câteva detalii din culisele producției „Odată pentru totdeauna”, regizată de Iura Luncașu. Ce spune artistul despre rolul său?!

Pe lângă cariera remarcabilă din muzică și televiziune, Smiley a mai bifat o nouă provocare, și anume primul rol principal într-un film, fiind vorba despre „Odată pentru totdeauna” regizat de Iura Luncașu, care este realizatorul unor pelicule cunoscute precum „Minte-mă frumos”, „Faci sau Taci” și „Investitorii”. Anul acesta, producția românească a fost una dintre cele mai așteptate din România, fiind distribuită de Vertical Entertainment în cinematografele din toată țara.

Smiley, despre rolul din filmul românesc „Odată pentru totdeauna”
Smiley, despre rolul din filmul românesc „Odată pentru totdeauna”[Sursa foto: Facebook]

În poducția „Odată pentru totdeauna”, care este bazat pe o poveste reală, iubitul Ginei Pistol îl interpretează pe Alex, un regizor de succes care dincolo de viața profesională împlinită, se luptă cu depresia și anxietatea și e nevoit să se reîntoarcă în satul natal.  În cadrul unui interviu, artistul a oferit câteva detalii din culise, spunând că nu i-a fost deloc ușor să intre în pielea personajului.

Citeste si: Smiley, criticat de fani după ce a postat un videoclip în care se săruta pasional cu Gina Pistol! Reacția artistului: „Au comentat foarte urât”

„M-a speriat la început, însă nu am putut refuza un rol principal atât de ofertant. M-am gândit că dacă regizorul a avut încredere în mine, de ce aș pune eu frâne acestui demers și am acceptat. A fost începutul unui drum neobișnuit pentru mine, eu care mereu am putut vedea jumătatea plină a paharului, indiferent de ceea ce mi s-a întâmplat. Cu toate astea, am avut mulți oameni în jur, afectați de depresie, pe care nu-i puteam înțelege și nici ajuta și mi s-a părut o ocazie bună să fac un pas înspre ei. Se spune că depresia este boala secolului XXI, este tăcută și extrem de răspândită. Simt că am cunoscut măcar puțin depresia prin Alex și am toată convingerea că se poate poate trece peste ea cu echilibru interior, credință, iubire și familie. Vă aștept să vedeți și în cinema care sunt remediile lui Alex”, spune Smiley

Smiley, despre rolul din filmul românesc „Odată pentru totdeauna”
Smiley, despre rolul din filmul românesc „Odată pentru totdeauna”[Sursa foto: Facebook]

Trailer- „Odată pentru totdeauna”